MAJUR LAK PLEN ZA LIDERA: Hajduk Stanko spakovao šest golova domaćinu!

Autor:

Sport

17.10.2022

12:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U desetom kolu Mačvanske okružne lige lider na tabeli gostovao je ekipi Majura. Slavili su gosti ubedljivo rezultatom 6:1.

MAJUR LAK PLEN ZA LIDERA: Hajduk Stanko spakovao šest golova domaćinu!

Foto: FK Hajduk Stanko

FK Hajduk Stanko

Na samom startu šok za goste. U 4. minutu Nikola Čekić dovodi Majur u vođstvo.

 

Kako je meč krenuo tako se i nastavio. Dva minuta kasnije Ivan Mirković poravnjava rezultat na 1:1.

Posle dva brza gola, situacija na terenu se smirila. Obe ekipe nisu išle sa previše rizika ka golu protivnika. Beležimo dve prilike pred golom domaćina i jednu na strani gostujućeg golmana ali su mreže mirovale.

Igrao se 39. minut kada je igrač gostiju izveo korner, lopta je zakačila domaćeg igrača na stativi i završila je u golu. Prva prednost ekipe Hajduk Stanko na današnjem meču.

Drugo poluvreme počelo je inicijativom gostujućeg sastava. Već u 54. minutu golman Milošević je opet morao da vadi loptu iz svoje mreže. Kombinacija Jankovića i Vasiljevića, Janković izlazi sam pred golmana, ali se njegov šut odbija do Zarića koji lagano sprovodi loptu u mrežu za 3:1. Da je trener Hajduka Jurišić pogodio sa izmenama pokazalo se prvi put u 69. minutu. Ivan Jurišić koji je ušao na poluvremenu postigao je gol za 4:1. U 83. minutu, samo pet minuta od kad je ušao na teren Darko Vasiljević povećava na 5:1. Konačnih 6:1 postavlja još jedan rezervista u 90. minutu. Strelac poslednjeg gola bio je Slobodan Pantelić.

Ovom pobedom Hajduk Stanko je nastavio sa dobrim rezultatima i zadržao je prvo mesto na tabeli. Dva boda manje ima ekipa Lipolista koja se nalazi na drugom mestu.

Majur - Hajduk Stanko 1:6 (1:2)

Majur: Milošević, Velebit, N. Čekić (od 76' Lazarević), Trifunović, Mi. Arnautović (od 46' Ranković), Živanović, Brus, N. Živanović, Aličić, Ml. Arnautović (od 46' Žižak), M. Čekić (od 76' Đukanović).

Hajduk Stanko: Pejović, Mirković, I. Pejović (od 46' Zvonarević), Ercegovčević, Jurišić (od 66' Vasić), Zarić (od 76' Pantelić), Teodorović (od 78' Vasiljević), Ognjenović (od 46' I. Jurišić), Miražić, Janković, N. Jurišić.

Foto: FK Hajduk Stanko

FK Hajduk Stanko

 

- Mačvanska okružna liga, 10. kolo:

Vidojevica (Lešnica) - Jedinstvo (Štitar) 3:0

Rudar (Brasina) - Podrinje (Lozničko Polje) 2:1

Sloga (Lipnički Šor) - Jedinstvo (Mali Zvornik) 2:1

Antimon (Zajača) - Drina (Ljubovija) 2:1

Majur (Majur) - Hajduk Stanko (Crna Bara) 1:6

Jevremovac (Jevremovac) - Drina (Badovinci) 8:1

Lipolist (Lipolist) - Karađorđe (Mišar) 2:1

Gučevo 1929 (Banja Koviljača) - Mladi borac (Dublje) 1:1

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading