LIDERU NEĆE BITI LAKO: Jevremovac spreman da pomrsi račune Hajduk Stanku!

Autor:

Sport

20.10.2022

07:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U 11. kolu Mačvanske okružne lige na Stamford Bridž u Crnoj Bari stiže ekipa Jevremovac. Susret je zakazan za nedelju sa početkom od 14 časova.

LIDERU NEĆE BITI LAKO: Jevremovac spreman da pomrsi račune Hajduk Stanku!

Foto: FK Hajduk Stanko

Lideru na tabeli ekipi Hajduk Stanka u nedelju dolazi najprijatnije iznenađenje jesenjeg dela prvenstva. Lider je u ovih 10 kola pokazao da je za korak ispred svih. Sedam pobeda i tri nerešena rezultata ostvarila je ekipa sa Crne Bare. Dati golovi trenutno stoje na broju 30, dok je golman Despotović samo dva puta morao da vadi loptu iz svoje mreže.

 

Na Stamford Bridž u nedelju dolazi Jevremovac. Ekipa iz istoimenog mesta je hit jesenjeg dela prvenstva. Prošle sezone ubedljivo su osvojili prvo mesto u Međuopštinskog ligi, a sada odlične rezultate pružaju i u okružnom rangu. Treća pozicija i 19 bodova za ekipu koja je tek ušla u ovaj rang takmičenja je rezultat za svako poštovanje. Hajduku uopšte neće biti lako u nedelju.

Za predstojeći duel oglasio se i golman ekipe Hajduk Stanko:

- Kao sto je već rečeno, očekuje nas pravi derbi susret, utakmica koja bi trebala po svemu sudeći da privuče veliki broj ljubitelja fudbala, a na nama je da se postaramo da naše navijače, čija nam podrška uvek znači, obradujemo sa golovima i nadamo se sa nova tri boda. Smatram da je protivnik izuzetno kvalitetan, pokušaćemo da iskoristimo naše prednosti u odnosu na njih, da naš Stamford Bridž ostane neosvojiva tvrđava i da zadržimo lidersku poziciju što nam i jeste cilj. Samo jako, Hajduk Stanko - izjavio je Marko Despotović poznatiji kao "Borjan" sa Crne Bare.

Hajduk Stanko - Jevremovac

Nedelja, 23. oktobar od 14 časova

Stadion: "Stamford Bridž" u Crnoj Bari

- Mačvanska okružna liga, parovi 11. kola:

Mladi borac (Dublje) - Vidojevica (Lešnica)

Karađorđe (Mišar) - Gučevo 1929 (Banja Koviljača)

Drina (Badovinci) - Lipolist (Lipolist)

Hajduk Stanko (Crna Bara) - Jevremovac (Jevremovac)

Drina (Ljubovija) - Majur (Majur)

Jedinstvo (Mali Zvornik) - Antimon (Zajača)

Podrinje (Lozničko Polje) - Sloga (Lipnički Šor)

Jedinstvo (Štitar) - Rudar (Brasina)

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading