HAJDUK STANKO NE NAMERAVA DA STANE: Ovacije publike glavni utisak sa meča!

Autor:

Sport

23.10.2022

21:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U 11. kolu Mačvanske okružne lige lideru u Crnoj Bari gostovala je ekipa Jevremovca. Susret je završen pobedom domaćina rezultatom 3:0.

HAJDUK STANKO NE NAMERAVA DA STANE: Ovacije publike glavni utisak sa meča!

Foto: FK Hajduk Stanko

Detalji sa meča Hajduk Stanka i Jevremovca

Igrači Hajduk Stanka od samog starta stavili su do znanja gostima da se neće naigrati fudbala i da će lider voditi glavnu reč na ovom meču. Na samom startu utakmice kapiten Mirković probio je po levoj strani, ali je odbrana gostiju reagovala na ivici prekršaja. Imao je priliku i Zarić, posle sjajnog driblinga izlazi 1 na 1 sa golmanom, ali Budimirović izlazi kao pobednik. Jevremovac je usled visoko postavljenje zadnje linije domaćih pokušavao iz kontra napada da ugrozi gol Despotovića. Zatresla se mreža gostiju posle kornera, ali je sudija svirao faul u napadu. 

Republika

Foto: Promo

 

 

Prva promena rezultata desila se u 35. minutu kada je Teodorović uspeo da prevari svog čuvara i odličnim udarcem pogađa gol za 1:0. Da domaći tim ode na odmor sa samo jednim golom prednosti pobrinuo se golman gostiju koji je odlično reagovao u nekoliko situacija. 

Posle deficita od jednog gola u mreži gosti su u drugo poluvreme ušli nešto ofanzivnije orijentisani. To je stvorilo i priliku za igrače Hajduk Stanka da imaju više prostora na polovini protivnika. 

Drugi put mreža se opet tresla iza golmana gostiju. Odličnim udarcem sa 25 metara Jurišić je iz slobodnjaka povećao prednost na 2:0. Tačku na ovaj susret stavlja Ivan Mirković. Oduzeta lopta u opasnoj zoni, zatim i prolaz pored pored tri protivnička fudbalera i rutinska završnica. Jevremovac je nadigran! Hajduk Stanko ne da bodove na svom terenu! Probali su gosti pred kraj susreta da ublaže poraz, ali je Despotović pravovremeno intervenisao.

Ovom pobedom Hajduk Stanko ostaje lider Mačvanske okružne lige sa dva boda prednošću u odnosu na prvog pratioca. Jevremovac je pao sa trećeg na šesto mesto.

Hajduk Stanko - Jevremovac 3:0 (1:0)

Hajduk Stanko: Despotović, Mirković, Pejović, Ercegovčević, B. Jurišić (od 77' Vasić), Zarić (od 65' Samardžić), Teodorović (od 81' Miražić), Ognjenović, Vasiljević, Janković, N. Jurišić (od 77' I. Jurišić)

Jevremovac: Budimirović, Kecman, Cepančić, V. Petrović, Đorđić, Andrić (od 62' Radivojević), Arsenović (od 70' Tovarović), N. Pajić, V. Pajić (od 70' Danojlić), Marković, N. Petrović.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading