VREME ZA DERBI U LIPOLISTU: Lider gostuje drugoplasiranoj ekipi!

Autor:

Sport

27.10.2022

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

12. kolo Mačvanske okružne lige rezervisano je za derbi meč. Lider na tabeli ekipa Hajduk Stanka gostuje svom prvom pratiocu timu Lipolista. Meč je zakazan za subotu sa početkom od 13:30.

VREME ZA DERBI U LIPOLISTU: Lider gostuje drugoplasiranoj ekipi!

Foto: FK Hajduk Stanko

Vikend pred nama je izgleda rezervisan za derbi mečeve u nižim ligama na teritoriji Srbije. Već smo pisali danas o duelu Vinogradara i Strelišta, a subotnji duel u Lipolistu je sličnog tipa. Prvoplasirani i drugoplasirani igraju meč za jako bitne bodove!

Republika

Foto:  

 

Ekipa Lipolista je pored tima iz Crne Bare jedna od najkonstatnijih od starta sezone. Dva boda manje od lidera sa učinkom od osam pobeda, dva poraza i jedne podele bodova su svakako razlozi za optimizam navijača u subotu. 

 

Na domaćem terenu od starta nove sezone sastav Miloša Lukića ima pet pobeda i jedan poraz. Ostanak bez bodova na domaćem terenu protiv ekipe Gučeva je svakako bio iznenađujući rezultat, ali se ekipa vratila na pobednički kolosek.

Hajduk Stanko na subotnji meč stiže posle pehara u finalu kupa. O sastavu sa Crne Bare ne treba nešto puno pričati. Prvo mesto na tabeli, 11 mečeva bez poraza, nedavno osvojen i kup OFS-a Bogatić. Skockao je sve to Dejan Jurišić dosta dobro, i u subotu će imati priliku za novi podvig. 

 

 

Tri boda u predstojećem meču će za lidera verovatno značiti i titula jesenjeg šampiona Mačvanske okružne lige. Ekipa Hajduk Stanka je od početka sezone upisala samo tri nerešena rezultata. Zanimljivo sva tri su van svog stadiona. Samo dva primljena gola u 11 mečeva je statistički podatak koji će dodatno opteretiti igrače Lipolista. 

U prošloj sezoni oba meča dobila je ekipa sa Crne Bare. Na svom terenu sa 2:0, i u gostima sa 1:0 slavio je Hajduk Stanko.

Iz tabora osvajača kupa oglasio se pred meč Nikola Petrić. Inače štoper Petrić neće moći da pomogne svojim saigračima u duelu sa ekipom Lipolist jer je zbog povrede na odsustvu do kraja sezone.

-Očekuje nas veoma teška utakmica, gostujemo ekipi koja se nalazi na drugom mestu i koja sigurno želi sva tri boda baš kao i mi. Znamo naš cilj i sigurno ćemo ući motivisano u ovu utakmicu. Naravno kao i do sada pokušaćemo da uzmemo sva tri boda, neće biti lako, ali ovo je trenutno najvažniji ispit za nas i nadam se da će momci osvetlati obraz našeg kluba i pobediti. - istakao je Petrić.

-Našim navijačima bi poručili da u subotu zajedno sa nama krenu put Lipolista, i daju jedan jak vetar u leđa našim momcima. Zajedno smo jači. Samo jako Hajduk Stanko. - završio je izjavu štoper Hajduk Stanka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading