U RUSNI TRAŽE IZLAZ IZ KRIZE: Da li će ekipa Jastrebca uspeti da nastavi svoj niz?!

Autor:

Sport

29.10.2022

19:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U 12. kolu Nišavske okružne lige jedan od mečeva igra se u Rusni. Pobeda će dočekati ekipu Jastrebca iz Tešice u nedelju od 13:30.

U RUSNI TRAŽE IZLAZ IZ KRIZE: Da li će ekipa Jastrebca uspeti da nastavi svoj niz?!

Foto: FK Pobeda Rusna

Ulazimo u završnicu jesenjeg dela prvenstva. Pobeda i Jastrebac sastaće se u Rusni u nedelju.

Republika
 

 

Sastav iz Rusne je posle pet kola bio lider na tabeli sa maksimalnim učinkom. Međutim, sada u poslednjih pet susreta ne zna za pobedu. Tri puta je morao da se zadovolji sa samo jednim bodom, a dva puta je ostao praznih šaka. Prošle nedelje gostovali su ekipi Radničkog u Kočanama i poraženi su rezultatom 2:0.

Ekipa Pobede je od starta sezone postigla 22 gola, a loptu iz svoje mreže vadila je tri puta manje. Osamnaest osvojenih bodova do ovog kola dovoljno je za sedmu poziciju na tabeli. 

U nedelju na megdan stiže ekipa koja ima potpuno suportan niz kod osvajanja bodova. Posle tri poraza u nizu od starta sezone sastav Jastrebca je u seriji od osam mečeva bez poraza. Poslednjih pet mečeva imaju četiri pobede i jedan nerešen ishod. Pred gostovanje u Rusni na domaćem terenu pobeđena je ekipa Borca rezultatom 6:0.

Ekipa Jastrebca ima drugi najbolji napad u ligi sa 41 datim golom, ali se i njihova mreža tresla 28 puta. Sa sakupljenih 20 bodova, uz meč više u odnosu na okolne timove rezervisali su sebi četvrtu poziciju na tabeli. 

U oba duela prošle sezone mreže su se tresle na obe strane. Prvi meč prošle sezone igran je u Rusni gde je domaćin slavio rezultatom 4:1. Uzvratni susret na proleće igran je na terenu ekipe Jastrebac, i tamo su viđena dva gola, po jedan na obe strane.

Pobeda (Rusna) - Jastrebac (Tešice)

Nedelja, 30. oktobar od 13:30

Teren u Rusni

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading