REMI NA STADIONU POD KULOM: Rezultat po mnogima pravedan!

Autor:

Sport

30.10.2022

17:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U 16. kolu Prve lige Srbije u Vršcu gostovala je ekipa Inđije. Na kraju susreta, posle poslednjeg sudijskog zvižduka rezultat na semaforu glasio je 0:0.

REMI NA STADIONU POD KULOM: Rezultat po mnogima pravedan!

Foto: OFK Vršac

Utakmica između Vrščana i Inđijaca na stadionu pod kulom očekivano je protekla u velikoj borbi na sredini terena uz mnogo trčanja i discipline u igri sa malo prilika za pogotke. Vrščani su svoju šansu da zatresu mrežu gostiju tražili iz prekida, dok su gosti pretili preko agilnog Srbijanca sa leve i Đuričkovića sa desne strane.

Republika
 

 

Za potpuni ugođaj oko hiljadu ljubitelja fudbala nedostajalo je samo golgetersko nadahnuće napadača obeju ekipa.


Prvu priliku da dođu u vođstvo u prvom poluvremenu Vrščani su imali posle kornera Vujića u 12. minutu, na drugoj stativi najviši u skoku bio je Senegalac Diuf, ali je njegov udarac vrhunskom paradom zaustavio golman Rnić.


U finišu prvog dela meča gosti su izveli dve lepe akcije. U 37. minutu Đuričković je posle prodora po desnoj strani izvanredno centrirao a Ilić je u stilu najboljih centarhalfova glavom izbacio loptu iz šesnaesterca OFK Vršca. U 43. minutu Srbijanac je sa leve strane ubacio loptu u kazneni prostor, prihvatio je najbolji strelac Inđije, Stojanović, ali je udarac bio daleko ispod njegovog renomea.


U nastavku se odnos snaga nine nimalo promenio, gosti su u 55. minutu imali priliku, ali udarac Stojanovića nije bio dovoljno dobar za promenu rezultata.

U finišu utakmice, Vrščani su mogli do celog plena, Grek se sjajnim driblinzima oslobodio defanzivaca Inđije, kada se očekivao pas ka zahuktalom Pavlovu, usledio je slab potez mladog napadača, njegov centaršut postao je lak plen golmana Rnića.
 

Vršac - Inđija 0:0

OFK Vršac: Marković, Petrić, Ilić, Braunović (od 72' Babović), Parađina, Vujić (od 72' V. Blagojević), Glavinić (od 59' Pajević), Kilibarda (od 46' Grek), Kadijević, Diuf (od 59' Pavlov), Mršulja.


Inđija: Rnić, Nedeljković, Desančić (od 82' Gajilović), Srbijanac (od 82' Đurić), Đuričković (od 62' Kukolj), Stojanović (od 88' Đoković), Janjić (od 62' Đokić), Bojović, Rađen, Majilović, Stojanović.

 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading