Nikolu Jokića NIKO NIKADA nije nazvao ovako!

Autor:

Sport

08.11.2022

09:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljivo je u svlačionici Denvera.

Nikolu Jokića NIKO NIKADA nije nazvao ovako!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić i Džamal Marej

Košarkaši Denvera nastavili su sa fenomenalnim partijama.

Na krilima Nikole Jokića Nagetsi su savladali San Antonio sa 115:109, a Džoker je opet flertovao sa tripl-dablom i ostao je na 26 poena, deset skokova i osam asistencija. 

Koliko je impresivno ono što Džoker radi kao centar govori sledeći podatak. Od svih aktivnih centara, as iz Sombora ima čak 114 utakmica sa bar deset završnih asistencija! Sledeći na listi, Domantas Sabonis, ih ima tek 11 takvih.

Po završetku meča, trener Denvera, Majk Meloun nije krio zadovoljstvo učinjenim, te je pohvalio tandem Jokić - Marej:

Volim Džamala. Volim sve što radi, on i Nikola su kao kikiriki puter i žele - rekao je Meloun, a zatim se osvrnuo na činjenicu da je njegov tim u drugom poluvremenu izgubio 20 lopti, ali da je i pored toga došao do sedme pobede uz šta ima i tri poraza: 


- Izvukli smo se večeras.

Dakle, Jokić je dobio novi nadimak, a Marej je otkrio ko je u ovoj kombinaciji žele, a ko kikiriki puter. Kada je novinar Denver Posta Majk Singer ispričao Mareju ovu anegdotu Melouna, Kanađanin je upitao:

- Da li sam ja žele?

Singer je rekao da Meloun nije precizirao ko je ko u kombinaciji, a Marej je i na to imao spreman odgovor i obratio se Jokiću:

- Mora da si ti onda kikiriki puter, zato što si debeo

 

 

Denver je od početka sezone upisao sedam pobeda i tri poraza, te se nalazi na trećem mestu Zapadne konferencije NBA lige, a u svlačionici očigledno vlada odlična atmosfera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading