Jokićev trener BESAN: Sramotno, tek ćemo pričati!

Autor:

Sport

25.10.2022

06:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Melouna pogodio je poraz od Portlanda.

Jokićev trener BESAN: Sramotno, tek ćemo pričati!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić i Majk Meloun

Košarkaši Denvera doživeli su debakl protiv Portlanda.

Trejblejzersi su savladali Nagetse sa 135:110 u meču u kom je Nikola Jokić sveden na jednocifreni broj poena, skokova i asistencija. Džoker je na kraju utakmice imao cifru devet u svakom od pomenutih statističkih parametara, a trener njegovog tima, Majk Meloun, nije krio nezadovoljstvo posle poraza:

Bili smo sramotni večeras, igra u odbrani je bila ravna nuli - rekao je Meloun.

Govorio je Meloun i o igri maestralnog Simonsa koji je uz Lilarda vodio Portland do pobede, a sve je zaključio rečima:

- Mi nismo vatrogasci! Disciplina u timu je bila loša i tek ćemo pričati o tome.

Nikoli Jokiću Portland definitivno nije omiljena ekipa, pa je Džoker u poslednje tri sezone samo dva puta ostao na jednocifrenom učinku i oba puta je to bilo protiv Trejblejzersa. Pored meča odigranog u noći između ponedeljka i utorka, dvostruki uzastopni MVP NBA lige ostao je na jednocifrenom broju poena i prošle sezone kada je Denver pregazio Portland u gostima sa 32 poena razlike.

Što se samog meča tiče, Denver je odigrao odlično prvo poluvreme koje je rešio u svoju korist sa 61:55, ali je usledio neshvatljiv pad u igri u trećoj četvrtini. Jokić je veći deo prvog poluvremena presedeo na klupi, a kada je ušao da "vadi kestenje iz vatre", upao je u problem sa ličnim greškama, pa nije mogao da uhvati pravi ritam.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading