OTKRILA KOLIKO IMA GODINA I NIKO NE MOŽE DA POVERUJE: Ova lepotica napravila je haos na mrežama!

Autor: N.J.

Lifestyle

27.11.2022

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šta mislite koliko ima godina?

OTKRILA KOLIKO IMA GODINA I NIKO NE MOŽE DA POVERUJE: Ova lepotica napravila je haos na mrežama!

Foto: TikTok/printscreen

Genetika, zdrav način života, nega kože i treninzi mogu znatno da dopinesu vašem izgledu. Nekada je to toliko "jako" da izgledate i deceniju mlađe, a i više. Koliko puta ste pomislili "Ma nemoguće da ona ima toliko godina?!"

Nedavno smo objavili trik svetski poznate manekenke Adriane Lime koja ističe da lice pere samo flaširanom vodom. Tako da, male, sitne navike mogu da promene vaš život. Uvođenjem novih rutina pomažemo sebi. Prva stvar je na primer da budemo aktivniji, da ustanemo sa kauča i da se pokrenemo! Što više šetnje, vode, ili neka vrsta trenijnga nisu glupe priče.

Foto: Izvor: Printscreen/ TikTok/ tiktokjulies

Džulija pozira na TikTok - u

Brazilka koja je popularna na TikTok- u izaziva haos lepotom, izgledom i kompletnim nastupom. Ona izgleda bar deceniju mlađe, a ima zapravo 48 godina! U jednom od videa napisala je da se tri puta razvodila, i da ima troje dece. Nekoliko puta je istakla da zahvaljujući genetici izgleda ovako. Mnogi su u šoku koliko ova žena dobro igleda, a ispod njenog videa komentari ne prestaju da se nižu, i to naravno pohvale. 

"Vau", "Izgledaš divno", "Apsolutno divno", "Izgledaš tako dobro", "Svaka čast", pisali su ispod videa.

Još neki saveti

Koža bi mogla da vam bude pod pritiskom, ako spavate na stomaku ili na jednoj strani. Ako je u pitanju mlada koža, posledice se neće videti, ali ako godinama ne menjate poziciju spavanja, veruje se da će se bore pojaviti. Takođe, pazite kako perete lice, ne menjajte prečesto proizvode i kupujte one koji odgovaraju vašem tipu lica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading