MODNI SUKOB U KATARU: Top pet vatrenih srpskih lepotica, ne zna se koja je zgodnija, a stajlingom su se one izdvojile! (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

25.11.2022

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija je sinoć odigrala utakmicu protiv Brazila, a na tribinama bile su vatrene navijačice!

MODNI SUKOB U KATARU: Top pet vatrenih srpskih lepotica,  ne zna se koja je zgodnija, a stajlingom su se one izdvojile! (FOTO)

Foto: ATA Images, Instagram

Ovih dana priča se samo o Svetskom prvenstvu koje je privuklo veliki broj navijača u Katar, ali su neizostavne i supruge i devojke fudbalera, koje su kao podrška došle i privukle pažnju javnosti.

Sofija Milošević je naša manekenka i dizajnerka, a u Katar je otputovala kako bi bodrila svog partnera, srpskog reprezentativca Luku Jovića. Za sinoćnu utakmicu izabrala je poseban stil šminkanja i na lice stavila šljokice u bojama zastave Srbije. Kasnije je to isto uradila i na obrazima, gde joj je šminker nacrtao tri srca u crvenoj, plavoj i beloj boji. Da podsetimo, ona je izazvala pravi bum kada je pred utakmicu pozirala sa bivšom srpskom snajkom Adrianom Limom.

Kristina Maksimović je voditeljka i supruga Nemanje Maksimovića. I ona se na tribinama pridružila dizajnerki Sofiji Milošević, te su zajedno bodrile svoje partnere. Kristina je kao i Sofija, pružila bezuslovnu podršku. Zajedno su čak objavljivale fotografije i videe dok bodre svoje na terenu.

Foto: Izvor: Printscreen/ Instagram/kristina_maksimovic_

 

Anastasija Ražnatović pojavila se ispred stadiona dok je rukama držala zastavu Srbije koju je ponosno raširila. U odnosu na prethodne dve lepotice, mlada pevačica izabrala je kao i uvek zanimljivu garderobu koja odiše stilom i smelošću. Dres reprezentacije i kačket u bojama naše države, u kombinaciji sa farmerkama i belim sakoom, daje ozbiljan pečat njenom izboru. Ona je velika podrška dečku Nemanji Gudelju.

Foto: Izvor: Printscreen/ Instagram/sofijamilo

Anastasija Ražnatović nosi zastavu

 

 

Ana Rajković neizostavan je deo ove važne petorke. Vlasnica dečijeg butika i kreatorka, ali i supruga Predraga Rajkovića i mama dvojice dečaka, bila je podrška na ovom važnom meču. Ana je otišla korak dalje, te je uradila i profesionalno sliklanje u dresu Srbije, a pored forografije je napisala nekoliko stihova:

- Jer mi smo dosli dovde da ostvarimo snove da zapalimo more sve vas dignemo na noge - napisala je.

 

 

Kristina Mitrović postala je pravo modno osveženje kada je pozirala u automobilu u Barbi izdanju. Atraktivna modna kombinacija upotpunjena je pink detaljima, a malo je reći koliko ona dobro izgleda. Za suprugu Aleksandra Mitrovića kažu da je neverovatan oslonac, a i on sam je neretko isticao koliko mu je porodica važna. Istu su zasnovali kada je imao 22 godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
BAHATOST I NADMENOST

25.11.2022 12:13

Sve same sponzoruse. E zato kad visoko poletimo pad je bolan.

Marija KG

25.11.2022 17:34

Sve sama plastika!