OTAC PRONAŠAO VEZICU NA AUTOMOBILU ĆERKE: Kada je saznao šta znači oduzeo se od straha, ovo je signal da vas čega STRAŠNA sudbina!

Autor: N.J.

Lifestyle

13.11.2022

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve ukazuje da je trebalo da bude kidnapovana.

OTAC PRONAŠAO VEZICU NA AUTOMOBILU ĆERKE: Kada je saznao šta znači oduzeo se od straha, ovo je signal da vas čega STRAŠNA sudbina!

Foto: Izvor: Printscreen/ TikTok/ boogeyman0302

Jedan otac je podelio šta je pronašao na automobilu svoje ćerke. Već tri jutra on je pronalazio crnu vezicu na zadnjim vratima automobila njegovo ćerke koja se tim istim automobilom vraćala iz grada. On je saznao šta se strašno krije iza svega ovoga i to je podelio na TikTok - u. Naime, reč je o tome da njegova ćerka nekada izlazi sa posla u 3 h ujutru, a pošto joj kuća nije tako blizu, već mora da putuje oko sat vremena, onda se vraća automobilom. Već tri jutra zaredom, ona na svom automobilu ima zakačenu vezicu.

- Slušajte me. Baš me briga slažete li se sa mojim videozapisima ili ne. Ali želim da obratite pažnju na ovo - rekao je on na početku videa dok je prilazio automobilu i ističe da nije znao šta je to i da svaki put samo presekao i bacio. On je ispričao svom bratu šta je zapazio. Ono što mu je on rekao nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

 

 

Naime, njegov brat, koji inače radi u policiji, mu je objasnio da tako trgovci ljudima obeležavaju automobile potencijalnih žrtava, odnosno da na taj način kidnapuju žene. To je navodno neka vrsta signala da je osoba na čijem je automobilu ovo zakačeno ranjiva i sama odnosno da je laka meta, a taj signal primaju upravo oni koji otimaju žene.

To nije sve

Ljudi su ga molili da nastavi da informiše i druge jer je ovo izuzetno važno, a mnogi su mu se zahvaljivali. Oni su u komentarima pisali šta još može biti signal pa su tako istakli da su to i lepljive, plišane životinje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading