AFERA "POSVETLJIVANJA KOSE" POŠLA PO ZLU: Naterala frizerku da joj OVO uradi, pa počela da joj opada kosa (FOTO/VIDEO)

Autor: N.J.

Lifestyle

13.11.2022

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova transformacija pošla je po zlu.

AFERA "POSVETLJIVANJA KOSE" POŠLA PO ZLU: Naterala frizerku da joj OVO uradi, pa počela da joj opada kosa (FOTO/VIDEO)

Foto: Izvor:Unsplash/ Maksim Chernishev

Plava devojka se farba kod frizera

Ivana Rakas je devojka koja je podelila svoje iskustvo na TikTok - u nakon što je posvetlila kosu. "Afera posvetljenja" kako je ona nazvala pošla je po zlu, a za to nije okrivala frizerku, već sebe. Na kraju ona je ipak stigla do željenih rezultata, ali je pre toga morala da prođe pravu muku za svaku devojku.

Ivana se čak malo i našalila zbog situacije u kojoj se našla, a kada je prošla pored prolaznika prokomentarisala je da je svi gledaju zbog njene nove frizure:

- Ova osoba je ovo uradila slobodnom voljom, blajhala sam se tri puta. Platite psihologa, ne radite ovo što ja radim - rekla je devojka u videu i pokazala da joj je kosa skroz svetlo narandžasta.

Ona je pokazala koliko kose joj je opalo nakon češljanja, a to uopšte nije bilo malo. Zanimljivo je da ona uopšte ne krivi frizera, već sama snosi potpunu odgovornost za ono što je izabrala da uradi i kod koga. Ona je istakla u jednom od komentara na TikTok - u da je izmanipulisala frizerku da je na njenu odgovrnost blajha tri puta.

 

@ivana.rakas odlicila se na promenu NARAVNO gone wrong da ne moze vise #ivanarakas #fyp ♬ original sound - Rakas

 

Njena kosa poprimila je svetlo narandžastu boju, a u korenu je bila još svetlija. Na kraju videa ona je pokazala kako sada izgleda, te se odlučila da dobijenu boju prefarba i sada ima lepu smeđu nijansu. Otišla je kod druge frizerke koja joj je prepravila rad. Ljudi su bili oduševljeni njenom novom transformacijom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading