UBRIZGALA 13 MILILITARA HIJALURONA U USNE I IZGLEDA KAO DA ĆE "PUĆI": Svi se pitaju zašto to radi, a ona oduševljena (VIDEO)

Autor: N.J.

Lifestyle

08.11.2022

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona je odlučila da ubrizga čak 13 mililitara hijulorna, malo po malo.

UBRIZGALA 13 MILILITARA HIJALURONA U USNE I IZGLEDA KAO DA ĆE "PUĆI": Svi se pitaju zašto to radi, a ona oduševljena (VIDEO)

Foto: Izvor: Printscreen/TikTok/adelina99x

Adelina devojka koja je uradila usne

Adelina je devojka koja je ubrizgala čak 13 mililitara hijalurona u usne. Ona je na društvenoj mreži TikTok podelila svoju transformaciju i kako je postepeno uvećavala usne uglavnom za po jedan mililitar filera. Transformaciju je započela sa jednim mililitrom, a onda je nastavila sa povećavanjem.

Video je nazvala "moje iskustvo sa filerim u usnama"

Ona je pokazala kako je izgledala u svakoj fazi dodavanja filera, i začuđujuće je što joj usne nisu tako ogromne kao što bi se možda očekivalo. Njen video snimak prikupio je preko pet miliona pregleda, a i korisnici pomenute društvene mreže dali su svoj sud o ovome:

"Previše", "Sa četiri mililitara ti je najlepše", "Zašto ovo?", uglavnom su joj pisali da joj usne izgledaju najbolje sa ubrizganih dva mililitra filera, odnosno da joj je tako najprirodnije. Pak, ona se ocičgledno ne obazire na takve komentare i savete.

 

 

U jednom videu na TikTok- u pokazala je da o njenim usnama pišu prestižniji portali, što joj je bilo izuzetno drago.

Možemo da primetimo da u poslednje vreme kači video gde su joj usne dosta prirodnije, stoga možemo samo da pretpostavimo da se pokajala te da je hijaluron možda i istopila.

Da podsetimo, topljenje hijalurona je moguće ako vam se ne dopada rad, ili pak došlo do asimetrije lica zbog neadekvatnog ubrizgavanja istog. U te svrhe može se korstiti hijaluronidazu – enzim koji razlaže hijaluron. Uvek je najbitnije da vam hijaluron aplikuje edukovan, sertifikovan lekar specijalista kako ne bi dolazilo do komplikacija, a ako i dođe da problem zna da reši.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading