OVU MAJKU SVI OSUĐUJU ZBOG ONOGA ŠTO RADI DETETU: Devojčica pokazuje da je boli, a nju baš briga (VIDEO)

Autor: N.J.

Lifestyle

07.11.2022

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čupanje obrva trogodišnjoj devojčici pobrao je i simpatije ženskog dela publike.

OVU MAJKU SVI OSUĐUJU ZBOG ONOGA ŠTO RADI DETETU: Devojčica pokazuje da je boli, a nju baš briga (VIDEO)

Foto: Instagram/leahg.tx.realtor, Tok TOk/leah_txrealtor

Lea Garsija, majka trogodišnje devojčice, objavila je video na TikTok - u i pokazala kako čupa dlake između obrva devojčici. Snimak koji ima preko 30 miliona pregleda, "zapalio" je Internet, a mnogi korisnici ove mreže izneli su svoje mišljenje na temu da li je ovo ispravno ili ne.

- Baš me briga! Baš me briga! - napisala je Lea Garsija na početku videa.

- Radiije bih da me zovete lošom majkom, nego da moje dete šeta okolo sa spojenim obrvama kao što su moji roditelji radili - napisala je mama devojčice u videu na TikTok - u.

Na videu se čuje kako devojčica negoduje dok joj mama čupa obrve jer je boli, ali majku to ne zanima mnogo. Bitnije joj je da njena ćerka ima "dve obrve".

 

 

-  Oh, mama, to me je zabolelo - rekla trogodišnja Blis, a majka joj je odgovorila:

- Evo devojko, sada imaš dve obrve - čuje se u videu.

Ovaj video je lajkovalo preko četiri miliona ljudi. Mišljenja su podeljena, neki smatraju da je ovo pravi potez, kako devojčicu druga deca ne bi ismevala. Mnogi navode da su i sami bili ismevani zbog spojenih obrva, te je zbog ove odluke Lea Garsija prava majka!

"Biće ti zahvalna nekada", "Moja mama je i meni to uradila, ja sam joj sada zahvalna", "Volela bih da je to moja mama uradila za mene" "Svet je pun zlih ljudi, ti je štitiš na najbolji način", samo su neki od lepih komentara upućenih Lei.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading