DEDA MRAZ IZ PAKLA KLAO MUŠKARCE! Preživeli opisao šta je BILO KLJUČNO kako bi se SPASIO! (VIDEO)

Autor:

Svet

07.11.2022

12:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Džoš Kliver je bio vezan i imao povez preko očiju u kuhinji serijskog ubice Deda Mraza.

DEDA MRAZ IZ PAKLA KLAO MUŠKARCE! Preživeli opisao šta je BILO KLJUČNO kako bi se SPASIO! (VIDEO)

Foto: Photo by Alicia Slough on Unsplash

Džoša Klivera je Brus Mekartur, zvani Deda Mraz iz pakla, vezao i stavio mu povez preko očiju kada je došao u njegov stan, ali veruje da je nekoliko ključnih reči uspelo da uplaši ubicu. Makartur je već ubio osam žrtava u svom stanu u Torontu, a Džoš je imao sreće što nije bio dodat na "crnu listu."

Ubica je ciljao uglavnom gej muškarce tokom sedmogodišnjeg ubijanja, sekao njihova tela i krio ih u bašti prijatelja gde je radio. Takođe je čuvao na USB-u fotografije muškaraca pre nego što ih je ubio, i osuđen je na doživotnu kaznu 2018. godine. Džoš, razmišljajući o mučnom događaju iz 2012. godine, veruje da samo zbog jedne rečenice on nije ubijen, prenosi Mondo.

-Pitao je da li neko zna da sam tamo. Rekao sam mu da smo moj dečko i ja sve vreme pratili gde smo i tada se desio preokret. Gledajući unazad, definitivno mislim da je to bilo zato što nije želeo da neko primeti da sam nestao. Zapravo mislim da bi to mogao da bude veliki razlog zašto sam i danas živ, ispričao je za britanski tabloid San.

Džoš je zarađivao novac kao s*ksualni radnik 2012. i otišao je u Makarturov stan nakon što je odgovorio na njegov oglas na Craigslist-u. U to vreme se borio sa zavisnošću od droge, a kada ga je Deda mraz vezao u svom stanu, kao i druge žrtve, Džoš je to shvatio kao da je deo se*sualne igre. Džoš je uspeo da skine povez sa očiju baš kada je Mekartur izašao iz kuhinje, tada su progovorili. "Mislim da nikada neću u potpunosti preboleti ono što se dogodilo", rekao je Džoš. Dok je Džoš imao sreće da pobegne, ali neki drugi nisu.

Mekarturove žrtve su: Endru Kinsman, 49; Selim Esen, 44; Skandaraj Navaratnam, 40; Abdulbasir Faizi, 44; Kirushna Kumar Kanagaratnam, 37; Dean Lisovick, 47; Sorus Mahmudi, 50; i Majed Kaihan, 58. 

Njegovi razlozi što ih je ubijao i dalje su nepoznati, ali je sudija Džon Mekmehon rekao da je to moglo da bude zbog njegovog ličnog zadovoljstva.

Neki su rekli da je to zbog onoga što se dogodilo u njegovoj prošlosti.

Mekartur se razveo i na kraju se iselio iz svoje porodične kuće kasnih 90-ih, gde su živela njegova deca, jer je imao gej ljubavnika. 

Govoreći za novu dokumentarnu seriju BBC Three "Deda Mraz: Serijski ubica", bivši prijatelj koji nije želeo da bude imenovan je rekao: "Verovatno je bilo prilično traumatično... On uživa u muškarcima s*ksualno, ali osim toga, ja sam siguran da ih krivi za način na koji mu je život ispao."

Kada je Makartur uhapšen, policajci su na njegovom računaru pronašli devet fascikli sa imenima njegovih žrtava. To je uključivalo njihove snimke sa društvenih medija i slike njihovih genitalija. Čak je slikao neke leševe u bundi i sa konopcem i metalnom šipkom korišćenim za ubistvo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading