ADRIANA LIMA NA NEOBIČAN NAČIN NEGUJE KOŽU: Nije reč o skupim tretmanima, ovo svi imate kod kuće!

Autor: N.J.

Lifestyle

05.11.2022

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova lepotica ima poseban način nege kože i to očigledno daje dobre rezultate!

ADRIANA LIMA NA NEOBIČAN NAČIN NEGUJE KOŽU: Nije reč o skupim tretmanima, ovo svi imate kod kuće!

Foto: Izvor: Instagram/adrianalima

Manekenka Adriana Lima neguje kožu na poseban način. Iako ćete možda prvo pomisliti da je reč o nekim skupim tretmanima, nije tako. Osnova je samo čista voda.

Brazilska manekenka uvek odlično izgleda, ima 41 godinu, izuzetno je mladolika te njene godine nikada ne biste pogodili. Jednim delom, za njenu lepotu i kompletno fizički izgled  zaslužna je genetika, a sa druge strane može da se pohvali i disciplinovanim načinom života. Ona spada u onaj broj ličnosti koji konzumiraju organske proizvode.

Stoga, logično je da ona brine i o koži, ali na poseban način. Negovanju kože lica pristupa iz perspektive zdravlja. Kvalitetne navike želi da prenese i svojoj deci.

- Svojoj deci uvek želim da dam primer kako se brinuti o sebi, ne samo spolja, nego i iznutra, time šta jedu i kako se osećaju - rekla je jednom prilikom.

Foto: Tanjug

Brazilska manekenka Adriana Lima

Kada je reč o njenoj koži, osnova je u čistoj, flaširanoj vodi.

 - Trik koji sam naučila je da kada se umivate, nemojte koristiti vodu iz slavine. Koristite pročišćenu ili flaširanu vodu. To je voda koju želite koristiti na licu, ne voda iz slavine jer je puna hemikalija - rekla je ona za medije i time otkrila da osnova njene nega leži u jednostavnim trikovima, iako može da priušti skupe tretmane lica.

Da podsetimo, Adrianu Limu svi još uvek nazivaju srpskom snajkom, jer iz braka sa srpskim košarkašem Markom Jarićem ima dve ćerke. Ove godine u avgustu dobila je sina iz braka sa partnerom Andreom Lemersom. Pol bebe saopštila je na Instagramu. Tada je napisala:

- Cijan je boja između zelene i plave na vidljivom spektru svetlosti. Cijan je boja voda Bora Bore i Maldiva, mesta na našoj porodičnoj buket listi. Cijan je sada naša omiljena boja… boja očiju našeg dečaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading