ČAČANIN KOJI JE UMRO TOKOM S*KSA U HOTELU IMAO NIZ ZDRAVSTVENIH PROBLEMA: Pre smrti morao da ode na hitnu operaciju

Autor:

Hronika

05.11.2022

16:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog ovog događaja su svi ljuti i bes pršti na sve strane.

ČAČANIN KOJI JE UMRO TOKOM S*KSA U HOTELU IMAO NIZ ZDRAVSTVENIH PROBLEMA: Pre smrti morao da ode na hitnu operaciju

Foto: Izvor: Unsplash/ Akram Huseyn

Operacija, medicinska hirurška intervencija

Muškarac (60) čije je telo pronađeno u hotelu u čačanskom naselju Alvadžinica u četvrtak predveče imao je proširenu trbušnu aortu, visok pritisak, a pre deset godina preživeo je moždani udar.

Takođe je 2012. imao moždani udar od kojeg se oporavio, međutim, 2021. godine prilikom lekarskog pregleda ustanovljeno je da ima proširenu trbušnu aortu zbog koje je morao da ode na intervenciju, međutim, nije želeo da to uradi, a pored toga je imao i visok pritisak.

Šta je tačan uzrok smrti - utvrdiće istraga.

Prema rečima rođaka preminulog muškarca, zbog ovog događaja su svi ljuti i bes pršti na sve strane.

- Najveća je muka što je Čačak mali grad i svi se poznaju. Rođak je bio ugledni privrednik, donator, važio je za porodičnog čoveka. O mlađoj ženi ne želim ni da komentarišem, kažu da ima muža i decu. Pitajte nju za izjavu, svi znamo ko je ona - rekao je rođak muškarca za Kurir.

Kobnog dana preminuli je bio u hotelskoj sobi sa mlađom ženskom osobom. Žena je oko 30 minuta nakon što je ušla u hotel otrčala do recepcije gde je vlasniku objekta rekla da pozove Hitnu pomoć jer muškarac nije dobro.

Zatim je iskoristila priliku da se udalji iz hotela, a kada je stigla Hitna pomoć započeli su reanimaciju iako muškarac nije davao znake života. Odmah je prebačen u bolnicu gde su mogli samo da konstatuju smrt.

Sahrana će biti u ponedeljak u 12 sati u selu Milićevci kod Čačka.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading