ONA JE NAJVIŠA ŽENA KOJA JE ZBOG IZGLEDA PREŽIVELA PAKAO: Sada je MODEL i udata je za 40 centimetara nižeg muškarca

Autor: N.J.

Lifestyle

01.11.2022

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada je imala deset godina bila je visoka 175 centimetara.

ONA JE NAJVIŠA ŽENA KOJA JE ZBOG IZGLEDA PREŽIVELA PAKAO: Sada je MODEL i udata je za 40 centimetara nižeg muškarca

Foto: Izvor: Instagram/elisane_oficial

Elisane Silva je već sa deset godina bila fizički drugačija od svojih vršanjaka, što je uticalo na to da je maltretiraju i nazivaju pogrdnim imenima. Ona danas ima 27 godina i visoka je više od 2 metra. S obzirom na to da joj roditelji nisu tako visoki, njen rast definitvno nije do genetike. 

Imala je tumor

Rezultat njenog rasta bio je tumor. Reč je o tumoru na hipofizi.

- Počela sam da osećam intenzivne bolove u kostima i veliki pritisak u glavi zbog prebrzog rasta, pa smo odlučili da odem kod lekara. Predložili su da se izvrši nekoliko rutinskih testova kako bih saznala zašto sam tako visoka, ali kako moja porodica nije imala dovoljno novca da pokrije bolničke troškove, to nije bilo moguće - rekla je ona jednom.

Foto: Izvor: Instagram/elisane_oficial

Model Elisane Silva

Da podsetimo, tumori na hipovizi najčešće su benigni. Tumori koji se pojave na hipofizi mogu da dovedu do smanjenog nivoa hormona, a neki do prekomerenog lučenja. Njeno lečenje platila je jedna brazilska televiziija, a rezultati su pokazali da ima tumor na hipofizi.

Čitavog života Elisane se mučila zbog komentara okoline i survosti dece, ali sreća joj se osmehula davne 2011. godine kada je upoznala sadašnjeg supruga. Četiri godine kasnije, 2015. godine ona se udala.

 

 

- Osetila sam povezanost onog trenutka kad sam ga upoznala, nisam ni primetila njegovu visinu. Francinaldo je visok samo 162 centimetara, što je gotovo 40 centimetara manje od mene, ali ne marim. Iako je bio znatiželjan u vezi s mojom visinom i stanjem, nije komentarisao i osuđivao - rekla je ona, a prenosi "Stil".

- Bio je prva osoba koja se prema meni ponašala kao prema čoveku. Iako postoji očigledna razlika u visini, mi to ne doživljavamo kao problem, jer se volimo baš takvi kakvi jesmo i ne bismo želeli ništa da menjamo - rekla je devojka.

Uspešno su premostili sve razlike među njima, a kruna njihove ljubavi su trogodišnji sin i ćerka koju su nedavno dobili.

 

 

Ona se danas veoma uspešno bavi i modelingom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading