ON JE ZVEZDA FILMOVA ZA ODRASLE: Muškarac zarobljen u telu dečaka ima i više nego ČUDAN cilj, a sve je počelo posle pijanke

Autor: N.J.

Lifestyle

01.11.2022

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegova priča obišla je svet.

ON JE ZVEZDA FILMOVA ZA ODRASLE: Muškarac zarobljen u telu dečaka ima i više nego ČUDAN cilj, a sve je počelo posle pijanke

Foto: Izvor: Instagram/ kohey_nishi

Japanac, Kohej Niš ima 27 godina, visok je 106 centimetara i on je zvezda u filmovima za odrasle. Neobično je što je baš ovo negovo zanimanje, on je bivši programer, ali se time ne bavi. Izgleda kao da ima bar 20 godina manje od stvarne cifre.

On ima mukopolisaharidozu, to je nasledna i progresivna bolest koja se nasleđuje autosomno recesivnim putem, a prvi simptomi su primetni između šetog i osmog meseca života, a već krajem prve godine detetu se usporava rast, a trbuh mu je sve veći. Najbolji rezultati lečenja se postižu ako se sa lečenjem krene u najranijem periodu. Zbog ove bolesti Kohej je ostao muškarac zarobljen u telu dečaka.

U slučaju Koheja, bolest se javila kao posledica tumora na mozgu koji je imao kao dete.

 

 

Njegov "pijani" razgovor sa producentom "kriv" je za njegovo angažovanje u filmovima za odrasle:

- Rekao mi je da su filmovi za odrasle postali dosadni, pa sam mu dao ideju da režiram i učestvujem u nekima od njih, svaki put bismo nešto menjali. Pre nego što sam započeo svoju karijeru, bio sam programer koji je izrađivao aplikacije za Ajfon i bilo mi je jako dosadno u životu - kaže on.

Ipak, on ima zanimljiv cilj zbog kog je ušao u ovu oblast posla:

- Niko ne izgleda mlađe od mene u ovoj industriji. Protivzakonito je angažovati decu za snimanje i moj cilj jeste da sprečim da se deca seksualno iskorišćavaju - rekao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading