UHAPŠENA KRIMINALNA GRUPA U NOVOM PAZARU! Pravili i prodavali lažne pasoše i lične karte! Evo i koliko je to koštalo!

Autor:

Hronika

01.11.2022

10:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cena izradivanja javne isprave iznosila je od 100 do 400 evra u zavisnosti od vrste.

UHAPŠENA KRIMINALNA GRUPA U NOVOM PAZARU! Pravili i prodavali lažne pasoše i lične karte! Evo i koliko je to koštalo!

Foto: Printascreen

Po nalogu Tužilašta za organizovani kriminal nakon višemesečnog predistražnog postupka noćas su u Novom Pazaru pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Direkcije policije - Službe za borbu protiv organizovanog kriminala uhapsili F.R., H.L., i D.K., zbog postojanja osnova sumnje da su kao organizovana kriminalna grupa izvršili krivično delo udruživanje radi vršenja krivičnih dela i krivično delo falsifikovanje isprave.

- Postoje osnovi sumnje da su ova lica u cilju sticanja protivpravne imovinske koristi za sebe od marta do danas izrađivali različite falsifikovane isprave. Reč je o više od 100 različitih javnih isprava - ličnih karti, vozačkih dozvola i pasoša Republike Srbije i država Evropske Unije. Cena izradivanja javne isprave iznosila je od 100 do 400 evra po ispravi u zavisnosti od vrste - saopštilo je Tužilaštvo za organizovani kriminal.

Pretresi su u toku.

- Svim licima lišenim slobode određeno je policijsko zadržavanje i ona će uz krivičnu prijavu biti sprovedena i saslušana u Tužilaštvu za organizovani kriminal - dodaje se u saopštenju.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading