ROĐENA JE SA HIV VIRUSOM, A MAJKA JE OSTAVILA ODMAH NAKON POROĐAJA: Borila se sa strašnim simptomima, zbog njene ispovesti svi su plakali, evo gde je SADA

Autor: N.J.

Lifestyle

01.11.2022

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Rođena sam sa HIV virusom. Kada sam imala pet godina, pojavili su se simptomi".

ROĐENA JE SA HIV VIRUSOM, A MAJKA JE OSTAVILA ODMAH NAKON POROĐAJA: Borila se sa strašnim simptomima, zbog njene ispovesti svi su plakali, evo gde je SADA

Foto: Izvor: YouTube/ Apostle Dr. Utah Taylor-Rolle

Hajdija Brodbent je pre 26 godina gostovala u emisiji Opre Vinfri. Rasplakala je mnogobrojne gledaoce i raznežila mudrošću i inteligencijom. Kada je gostovala kod Opre ona je ispričala sa kakvim simptomima se borila:

- Imala sam gljivičnu infekciju mozga, infekcije krvi, upalu pluća, koža bi mi poplavela nekoliko puta - rekla je ona i time izazvala suze kod voditeljke.

 

 

Opra je pitala šta joj je najteže:

- Kada moji prijatelji umru... mnogo mojih prijatelja umire od AIDS-a - rekla je devojčica kroz suze i objasnila da niko ne zna koliko dugo će živeti. Objasnila je kako ona shvata bolest i rekla je da može da ode napolje i da je udari autobus, jer niko ne zna kada mu je "kraj".

- Ne mislim o tome da imam AIDS - rekla je devojčica tada.

U momentu gostovanja devojčica je imala 11 godina. Ona nije odustala i nastavila je da se bori. Hajdija je želela da proširi svest o ovoj bolesti te je pokušala da širi informacije o prevenciji i lečenju. Nakon ovog gostovanja, opet se pojavila u emisiji kod Opre godinama kasnije.

Pogledajte kako ona izgleda:

Hajdija danas ima 38 godina. Rođena je u Las Vegasu, i majka je ostavila odmah nakon porođaja. Usvojili su je svojili su je Loren i Patriša Brodbent. Aktivizmom se bori i danas, a jednom je priznala da ima problema sa samopouzdanjem i depresijom zbog stresa kom je bila izložena kao devojčica.

- Bila sam na vrhuncu karijere kada sam imala 15 godina. To su godine kada bi trebalo da grešite i da upoznate sami sebe - rekla je ona jednom.

Ipak, ona je govorila na mnogobrojnim koncertima, filmovima, i pojavljila se na različitim događajima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading