DEČAK U SURDULICI PRETUČEN ZBOG "DŽORDANKI" I NOVE LOPTE! Roditelji nasilnika ga šokantno branili: ONI SU KONKURENCIJA!

Autor:

Hronika

25.11.2022

11:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedan slučaj brutalnog vršnjačkog nasilja dogodio se u utorak u Surdulici, kada je tinejdžera (15) nakon treninga pretukao drugi dečak.

DEČAK U SURDULICI PRETUČEN ZBOG "DŽORDANKI" I NOVE LOPTE! Roditelji nasilnika ga šokantno branili: ONI SU KONKURENCIJA!

Foto: Instagram/stop_nasilju1

Razlog su, kako kaže otac pretučenog deteta, nove patike.

- Sve se desilo u košarkaškoj sali nakon završetka treninga. Prišao je iz čista mira mom detetu i rekao: "Što se ti ponašaš tako?". Pravi razlog bila je ljubomora zbog patika koje je moj sin nosio, ali i lopte. Moj sin  je na trening nosio novu loptu i kožne "džordanke" koje smo mu nedavno kupili. Naime, prišao mu je i bacio flašicu sa vodom i zadao mu tri udarca u predelu lica, tj. u prednje zube i predeo oka - počinje priču za portal Telegraf.rs otac pretučenog dečaka Nikola Spasić.

Pravi šok usledio je za čitavu porodicu kada su im dete, sa vidinim povredama, doveli kući.

Foto: shutterstock

Ilustracija

- Doveli su ga drugovi kući. Supruga i ja se lečimo od pritiska, i to nam je samo pogoršalo situaciju. Naše dete se lečilo od epilepsije i izlečilo se, ali ne sme da prima udarce u glavu. To je sad najveći problem što smo bili kod jedno 20 lekara, da se sve detaljno ispita, jer strahujemo. Takođe, odmah smo reagovali i Tužilaštvo je pokrenulo istragu. Stvarno mi nije jasno šta se dešava sa ovim vršnjačkim nasiljem, gde su rpditelji danas? - pita se naš sagovornik.

Razloga za brigu ima, budući da je dečak kojeg je pretukao vršnjak, još u procesu oporavka.

Foto: shutterstock

Ilustracija

- Loše je, ne spava, ne zatvara oko, ne jede, ne ide u školu, povučen je. Ima bolove, trza se noću. Jednostavno, dete koje nije isto - priča zabrinuti otac i dodaje da ga je, pored svega, još više porazila izjava roditelja tinejdžera koji im je tukao sina.

- Kada je došao policajac u bolnicu da uzme izjave, bili su ti roditelji. Pitao ih je kakve povrede ima njihovo dete, na šta su oni odgovorili da ima povrede ruke od udaraca. Bila je tu, takođe, jedna skandalozna izjava. I sam sam ih pitao šta je razlog što je njihov sin udario mog. Odgovorili su: 'Konkurencija'. Bio sam u šoku. Pazite, konkukrencija, a igraju u istoj ekipi. -

Foto: pixabay.com

Ilustracija

Sreća u nesreći jeste što nije došlo do posledica koje bi po dečaka mogle biti pogubne, ali briga roditelja ne jenjava.

- Sve to kreće iz kuće i problem je u roditeljima najpre. Zašto moj sin ili neko drgo dete nije udarilo nekog? - dodaje na kraju.

Podsećamo da je i u Tužilaštvu je potvrđeno da je prijavljena tuča između dvojice dečaka pri čemu je jedan pesnicom udario drugog. Tada je naloženo je da se obave razgovori sa svim akterima, nastavnikom i obaveste službe škole, piše Telegraf.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Sima S.

25.11.2022 14:18

Tužno-smešna slika bednika sas Juga ...