ZARAĐUJE OD PROCENJIVANJA "MUŠKIH VELIČINA"! Evo kako izgleda njen posao, a to nije kraj - plaćaju je i za OVO!

Autor:

Lifestyle

06.11.2022

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zarađuje 17. 000 funti mesečno uz pomoć "tatice" i "Onli fans - a".

ZARAĐUJE OD PROCENJIVANJA "MUŠKIH VELIČINA"! Evo kako izgleda njen posao, a to nije kraj -  plaćaju je i za OVO!

Foto: Izvor: Twitter/ Victoria lit

Manekenka svakog meseca zarađuje bogatstvo tako što ocenjuje penise, piše "Dejli star". Ona je oduvek želela da bude porno zvezda i da zarađuje od "Onli fans - a".

Reč je o Viktorii Lit, koja zarađuje mnogo novca zahvaljujući svojim "bogatim taticama" i stranici "Onli fans". Nedavno je "zgrnula" 5000 funti samo od jednog muškarca koji je hteo da plati njenu pljuvačku. Zanimaju je i moda, putovanje, ali i kuvanje. To nije sve! Njen hobi uključuje i ocenjivanje penisa muškaraca.

Ovoj devojci pričijava pravo uzbuđenje da daje svoje mišljenje o muškim merama. U razgovoru za "Dejli Star", Viktoria je ispričala priču o svojim omiljenim interakcijama sa obožavateljima.

- Moja omiljena interakcija sa obožavateljima je kad ocenjujem njihove penise. Mislim da je to jako zabavno i da muškarci žele iskrenost. Neki mi muškarci kažu da im je penis premali i da ne bi čak ni stao u mene - rekla je ona.

Foto: shutterstock.com

Muškarac leži u krevetu

Ona je otkrila šta joj je omiljeno:

 - Biti dominantna i ponižavati ih - kaže ona.

Viktoria tvrdi da je to sredstvo za ublažavanje stresa kada nekoga potpuno uništite (naravno, uz pristanak). Takođe, ona ceni kada joj klijenti nasumično pošalju nešto novca.

- To samo znači da mogu kupiti više slatke odeće koju mogu nositi za njih - priznala je ona i dodala:

- Osim toga, kada im kažem poput  "Kupila sam ovo sa novcem koji ste poslali", oni se tako oduševe, osećaju se posebno i pošalju još - otkrila je ona.

 

 

Ovo joj je omiljeno

Obožava da zadovoljava tuđe potrebe.

- Takođe volim da snimam scene gde se vidi zadnjica. Znam da se mnogim devojkama to ne sviđa, ali ja to volim, a vole i moji obožavatelji! Život mi se potpuno promenio postojanjem "Onli fansa" i konačno živim život kakav zaslužujem - rekla je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading