PRITISKALA SAM STOMAK I MOLILA BOGA DA DOBIJEM CIKLUS: Ostala je trudna sa 13 godina i kaže da je prošla kroz pakao

Autor: N.J.

Lifestyle

12.11.2022

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ostala je trudna sa 13 godina, ali je rešila da rodi i pored svega što je doživela.

PRITISKALA SAM STOMAK I MOLILA BOGA DA DOBIJEM CIKLUS: Ostala je trudna sa 13 godina i kaže da je prošla kroz pakao

Foto: Izvor: Instagram/ maddieelambertt

Medi Lambert, tada preplašena devojčica, otkrila je da je ostala u drugom stanju  kada je imala samo 13 godina, te i da je bila pod ogromnim pritiskom okoline. Ona je rođena u Teksasu i bila je maloletna kada je saznala da je trudna. Za nju period trudnoće nije lepo, već traumatično iskustvo, a zahvaljujući podršci majke odlučila je da rodi bebu. Danas ima devojčicu, popularna je mama na društvenim mrežama. Ali nije sve teklo tako glatko.

Ovo je njena priča

Nakon porođaja Medi je pokrenula svoj Jutjub kanal i tu je otkrila kroz šta je sve prošla. Ona je želela da pomogne svim budućim mamama koje su ostale mlade u drugom stanju, a više puta se "provuklo" pitanje: Gde je bebin otac?

Priču je počela detaljima o odnosu sa bivšim dečkom. On je stariji samo godinu dana od nje, i kako je ona rekla u jednom svom videu, nije znala da se tako lako može ostatiti u drugom stanju.

Foto: Izvor: Instagram/ maddieelambertt

Medi nakon trudnoće

Ostavio je nekon nekoliko meseci veze

- Celo vreme sam spavala i ležala u krevetu. Onda sam počela povraćati. Nisam znala šta se događa. Kad mi je zakasnila menstruacija, pomislila sam da sam trudna. Ali nisam to sebi htela priznati - rekla je ona i dodala:

- Danima sam sedela na wc šolji, pritiskala stomak i molila Boga da dobijem ciklus.

Majka je shvatila o čemu se radi i bila joj je podrška od prvog dana pa do danas, ali to se nije desilo i sa njenim dečkom, jer nije verovao da je u drugom stanju. Iako nije naišla na njegovu podršku to je nije poljuljalo u želji da rodi. Naišla je na mnogo negativnih komentara i reakcija od okoline.

 

 

Ona je jednom istakla da ima želju da upiše psihologiju, te da njen život nije stao. Ona uživa sa svojom devojčicom Everli, učestvuje u svim njenim bitnim dešavanjima i za nju se može reći da je veoma organizovana mama.

- Toliko ljudi misli da sam loša majka samo zato što sam tinejdžerka. Ali ja imam isti roditeljski kapacitet kao i bilo ko drugi na ovom svetu. Dobra majka je neko ko se žrtvuje za svoje dete. Ja sam žrtvovala celo detinjstvo. Sve radim za tu devojčicu. Ona je ceo moj svet - rekla je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading