MEDVEDEV POSLE POVLAČENJA IZ HERSONA UPUTIO BRUTALNU PRETNJU: Još nismo iskoristili sav arsenal, SVE IMA SVOJE VREME!

Autor:

Svet

12.11.2022

13:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši premijer i predsednik Rusije Dmitrij Medvedev oglasio se na Telegramu dajući svoj komentar na povlačenje ruskih trupa iz Hersona.

MEDVEDEV POSLE POVLAČENJA IZ HERSONA UPUTIO BRUTALNU PRETNJU: Još nismo iskoristili sav arsenal, SVE IMA SVOJE VREME!

Foto: Tanjug/AP

Vladimir Putin i Dmitrij Medvedev

- U rutini teške svakodnevice i pod uticajem veoma teških vojnih odluka, počeli su da se prepisuju rezultati ove godine, koji su izuzetno važni za našu zemlju i sve nas - navodi Medvedev i daje svoje viđenje stanja na bojnom polju koje posle gubitka Hersona nikako ne ide Kremlju na ruku. 

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

- Rusija ta koja štiti svoje građane. Naša zemlja vraća i već je vratila ruske zemlje, a ne obrnuto. I ovaj povratak će se nastaviti. Rusija je danas ta koja oblikuje budući svetski poredak, a ne države sa Britanijom ili mračnim Kijevom. I taj novi ravnopravni svetski poredak biće izgrađen - navodi nekadšnji šef Kremlja.

Republika

Foto: Youtube printscreen

 

Medvedev kaže da se Rusija sama bori protiv NATO i Zapadnog sveta.

- Dakle, bilo kakve paralele sa prošlošću su netačne ili uslovne. Osim jedne stvari: mi sami možemo uništiti moćnog neprijatelja ili neprijateljske saveze. Rusija vodi borbeni rat, pokušavajući da što više spase živote naših vojnika i civila. Naši neprijatelji ne računaju živote svojih vojnika i civila. I u tome leži naša velika moralna razlika sa njima. Rusija, iz očiglednih razloga za sve razumne ljude, još nije iskoristila ceo svoj arsenal mogućih sredstava za uništenje. I nije pogodila sve moguće neprijateljske ciljeve koji se nalaze u naseljima. I to ne samo iz naše urođene ljudske dobrote. Sve ima svoje vreme - navodi Medvedev i zaključuje da samo najbliže jedinstvo, svakodnevni naporan rad i najviši moral "mogu da obezbede pobedu zemlje".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
nikita petrovic

12.11.2022 18:44

bravo medi pukao si kao zvečka čaki rusk građanii govore e nemoj više da nas štitite loše nam je