DOK SE PORAĐALA PARTNER JA NAPUSTIO! Niko ne može da veruje šta je radio, ovo je pravi razlog odlaska, odmah ga je OSTAVILA!

Autor: N.J.

Lifestyle

01.11.2022

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovakvo ponašanje niko nije očekivao, a pogotovo ne na porođaju.

DOK SE PORAĐALA PARTNER JA NAPUSTIO! Niko ne može da veruje šta je radio, ovo je pravi razlog odlaska, odmah ga je OSTAVILA!

Foto: Shutterstock

Majka i beba

Mladu mamu još na porođaju je ostavio partner. Ona je danas samohrana majka, njena priča je ganula sve.  Ona je rodila petoro dece, a poslednji porođaj je pošao po zlu. Sam porođaj bio je traumatičan, očekivala je podršku svog partnera dok se porođala u bazenu, ali to se nije dogodilo.

Ispostavilo se da je muškarac tokom njenog porođaja radio nešto sasvim drugo. Kako majka petoro dece priča, kada se porodila, on se igrao telefonom. Ubrzo nakon što se porodila, napustio je bolnicu da ... popravi telefon koji mu je ispao, piše Ofemin.

Nakon porođaja išli su na terapiju za parove, ali pokazalo se da njen partner misli samo na sebe te da je narcisoidne ličnosti.

Ona stalno na TikTok - u ističe da samostalno brine o deci, što donekle ukazuje da se par ipak razišao, kao i da on ne ispunjava svoje obaveze u vezi sa brigom oko dece.

 

 

Dolazak bebe menja odnos sa partnerom, ali da bi mame lakše prebrodile "rolerkoster" emocija, potrebna im je podrška i smirenost druge strane, kao i ljubav i pažnja. Nedovoljno razumevanje ide ka uništavanju odnosa među partnerima, što je nekad nepopravljiva situacija. Dolazak bebe zahteva prilagođavanje, više enrgije, truda, ali i novca. Da biste bili dobri roditelji morate biti pripremljeni na novu ulogu, a ako se pak desilo "slučajno", to nije pokazatelj da ćete biti loš roditelj svom detetu. Nećete, ali uz mnogo truda, ljubavi i volje sve se lakše rešava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading