UBEDLJIVO KROZ SEVERNI BANAT: Zemunci ukrotili "Vukove"! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

27.11.2022

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpskoligaš iz Gornje Varoši gostovao je lideru istoče grupe vojvođanske lige.

UBEDLJIVO KROZ SEVERNI BANAT: Zemunci ukrotili "Vukove"! (FOTO GALERIJA)

Foto: Dejan Panić

Ekipa OFK Kikinde koja suvereno drži lidersku poziciju kada je Vojvođanska liga "Istok" u pitanju i koja je pre samo nedelju dana u prvenstvenoj utakmici deklasirala Proleter iz Banatskog Karlovca rezultatom 10:0, u prijateljskom suretu pred odlazak na zasluženi odmor ugostila je srpskoligaša iz Gornje Varoši.

 

Jesenji vicešampion beogradske grupe srpskoligaškog karavana gostovao je na Gradskom stadionu u Kikindi i u prijateljskom susretu protiv popularnih "Vukova" ostvario ubedljivu pobedu. 

Već nakon uvodnih 45 minuta igre Gornjovarošani su imali ubedljivu prednost rezultatom 4:0, a u listu strelaca upisali su se Dakić u 15. minutu, dva minuta kasnije mrežu Kikinđana zatresao je Nikola Ristovski, da bi u 27. minutu mrežu golmana Savkova zatresao i Lazar Ristovski. Četvrti pogodak Zemunaca delo je Antića u 41. minutu.

U nastavku meča trener Saša Štrbac je "promešao karte" i na teren poslao igrače koji su tokom prethodne jeseni imali manju minutažu. To je domaćin iskoristio pa je pogotkom Ivanovića u 85. minutu iz jedanaesterca stigao do počasnog pogotka.

 

OFK Kikinda - Zemun 1:4 (0:4)

Stadion: Gradski stadion u Kikindi

Gledalaca: oko 50

Strelci: Ivanović 85`(11.m) ; Dakić 15`, N. Ristovski 17`, L. Ristovski 27`, Antić 41`

OFK Kikinda: Savkov, Jarić, Barbul, Kecman, Glišić, Zeljković, Rafael, Francuksi, Spahić, Đukić, Ivanović. Još su igrali: Žilić, Ševo, Bajić, Mijić, Mirkonj.

Zemun: V. Mitrović, P. Stojanović, A. Jovanović, S. Mitrović, Kiso, L. Ristovski, N. Ristovski, Lazović, Dakić, Anić, I. Stojanović. Još su igrali: Jevrić, Pantazis, Vukić, Mikan, Momčilović, Avramović, Trajkovski, M. Jovanović, Radojević.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading