ZA KRAJ JESENJE SEZONE: Publika je imala šta da vidi na kruševačkoj fudbalskoj lepotici - Trayal bolji od komšija! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

27.11.2022

12:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zonaš namučio člana prvoligaškog karavana u prijateljskom susretu.

ZA KRAJ JESENJE SEZONE: Publika je imala šta da vidi na kruševačkoj fudbalskoj lepotici - Trayal bolji od komšija! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Trayal

Fudbaleri kruševačkog Trayala u finišu jesenjg dela sezone Prve lige Srbije ostvarili su dva značajna trijumfa. "Gumari" na stadionu "Mladost" savladali pančevački Železničar 1:0, da bi u Užicu bili bolji i od ekipe Zlatibora rezultatom 2:1.

 

Sa dva navedena trijumfa Trayal će prolećne prvenstvene borbe dočekati sa pozicije koja se nalazi u gornjem domu drugog stepena srpskog fudbalskog takmičenja i sa punim pravom svi u klubu mogu se nadati i plasmanu u plej-of.

Pred odlazak na zasluženi odmor ekipa Trayala odigrala je prijateljski susret sa gradskim rivalom i bratskim klubom, ekipom Jedinstva 1936. Na fudbalskoj lepotici Sportskog centra "Jedinstvo 1936" domaćin koji se takmiči u četvrtom rangu, prilično je namučio gradskog rivala, a publika je svakako mogla da uživa u fudbalskim majstorijama. Treba istaći da su u ovom ssusretu dres Trayala uglavnom poneli mlađi igrači, kao i fudbaleri koji su prethodne jeseni imali nešto manju minutažu.

Na kraju iskusniji tim, ekipa Trayala slavila je rezultatom 3:2.

 

Treba napomenuti da je ekipa Jedinstva 1936 prvi deo takmičenja u Zoni Zapad okončala na trećoj poziciji sa skorom od 11 pobeda i po dva remija i poraza. Kruševljani trenutno imaju pet bodova manje u odnosu na lidera iz Ćuprije, ali je potpuno jasno da će prolećne borbe doneti mnogo uzbuđenja kada je borba za viši rang u pitanju.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading