SVET SE PONOVO RUGA RONALDU: Portugalca ISMEVAJU posle meča sa Urugvajem!

Autor:

Sport

28.11.2022

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije sve večeras prošlo najbolje za Kristijana Ronalda.

SVET SE PONOVO RUGA RONALDU: Portugalca ISMEVAJU posle meča sa Urugvajem!

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo

Fudbaleri Portugala savladali su Urugvaj sa 2:0 u meču drugog kola grupe H na Svetskom prvenstvu u Kataru, čime su obezbedili direktan plasman u osminu finala posle samo dva meča.

Strelac za evropsku selekciju je bio Bruno Fernandeš, koji je postizao golove u 54, ondnosno 92. minutu meča, čime je postao prvi strelac Portugala na ovom Mundijalu.

Ipak, posebnu pažnju na sebe je ponovo skrenuo Kristijano Ronaldo. Naime, jedan od najbojlih fudbalera svih vremena je u 54. minutu bio vrlo blizu da zakači centaršut Bruna Fernandeša, ali je ipak ostao kratak za nekoliko milimetara. Lopta je na kraju svakako završila u golu, a ono šta je usledilo je zasmejalo sve navijače.

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo je bio strelac protiv Gane

Iako nije dodirnuo loptu, legenda Mančester junajteda i Real Madrida je počeo da slavi pogodak kao da ga je on postigao. U prvi mah je Ronaldu i bio pripisan pogodak, ali je nakon detalnjijeg pregledavanja snimka jasno da on nije promenio pravac lopte, pa je gol opravdano pripisan Brunu.

Da stvar bude gora po Ronalda, on je teren napustio pred kraj susreta, pa nije bio u mogućnosti da izvede jedanaesterac koji je dosudio Alireza Fagani, a koji je u gol pretvorio Fernandeš.

Nakon ove pobede, Portugal je sebi obezbedio plasman dalje, dok će se drugi putnik tražiti između Urugvaja, Gane i Južne Koreje. Mečevi poslednjeg kola grupe H su na programu 2. decembra, a igraće se od 16 časova.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading