VELIKI PREOKRET: Navijačima Crvene zvezde DOZVOLJEN ulaz na DERBI u Evroligi!

Autor:

Sport

07.12.2022

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je juče osvanula vest da "Delija" neće biti u hali, danas je došlo do velikog preokreta.

VELIKI PREOKRET: Navijačima Crvene zvezde DOZVOLJEN ulaz na DERBI u Evroligi!

Foto: Starsport

Navijači Crvene zvezde sa kupljenim kartama za "večiti derbi" u Evroligi, ipak će moći da uđu u beogradsku "Arenu" i prisustvuju utakmici sa Partizanom, objavila je Zvezda na svom sajtu.

Tom prilikom, KK Crvena zvezda je izdao saopštenje, koje prenosimo u celosti i bez izmena.

- KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost da je u sredu u organizaciji direkcije policije, održan novi sastanak bezbednosti kome su prisustvovali predstavnici svih relevatnih službi zaduženih za bezbednost i organiziciju utakmice, kao i predstavnici oba kluba aktera sutrašnje utakmice 12.kola Evrolige.

Foto: Starsport

Ovo će biti prvi derbi u Evroligi

Na sastanku je odlučeno da će u četvrtak uveče biti obezbeđeni posebni sektori za sve navijače Crvene zvezda koji poseduju karte za utakmicu. Takođe biće određena i posebna lokacija za okupljanje navijača Crvene zvezde, kako bi bezbedno mogli da uđu i izađu iz Arene. Svi ostali detalji biće saopšteni naknadno.

Ovom prilikom, KK Crvena zvezda mts još jednom apeluje da utakmica protekne u fer i sportskoj atmosferi, bez ikakvih incidenata.

Molimo navijače Crvene zvezde da se ponašaju u duhu fer pleja, bez obzira na sve vrste provokacija, i da time obezbede da ova utakmica 12.kola Evrolige protekne u najboljem redu i bez bilo kakvih incidenata - navodi se u saopštenju.

Prvi evroligaški veliki derbi biće odigran sutra, kada će Partizan pred svojim navijačima dočekati Zvezdu, a meč počinje u 20 časova i 30 minuta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading