NE STIDE SE GODINA I IZGLEDA! Javnost BRUJI o pevačici bez šminke koja gazi DEVETU DECENIJU, fotografija poznate voditeljke SRUŠILA internet! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.12.2022

15:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U šestoj i sedmoj deceniji izgledaju bolje od mnogih mlađih koleginica.

NE STIDE SE GODINA I IZGLEDA! Javnost BRUJI o pevačici bez šminke koja gazi DEVETU DECENIJU, fotografija poznate voditeljke SRUŠILA internet! (FOTO)

Foto: ATA Images

Neretko u javnosti isplivavaju fotografije poznatih devojaka sa estrade pre i posle estetskih korekcija, kao i fotografije kako izgledaju bez šminke, pa se često dešava da su neprepoznatljive i na udaru javnosti zbog neverovatnih transformacija, te nije ni čudo što se većina njih srami svojih starih izdanja ili se nigde ne pojavljuju bez šminke.

Sa druge strane, one malo starijeg kova nemaju problem da priznaju i da održavaju svoje lice raznim kozmetičkim tretmanima i pokojom estetskom korekcijom, a ne stide se ni da pokažu svoje pravo lice.

Pevačica Zlata Petrović na pragu je sedme decenije, a nikada nije išla na estetske korekcije, jer kako kaže nema problem sa borama. Njen sin Jovan Pejić nedavno je objavio snimak na kom se vidi kako Zlata izgleda bez šminke, a mnogi su bili oduševljeni njenim prirodnim izgledom.

Voditeljka Ruška Jakić svoje godine krije, a mnoge je iznenadila njena fotografija od kozmetičara na kojoj nema trunke šminke, naročito jer je ona prepoznatljiva po svom ekscentričnom izgledu.

Goca Božinovska se nedavno našla na meti kritika jer je pokazala proces ubrizgavanja botoksa, dok su sa druge strane bili i komentari da joj to nije potrebno i da je pravo iznenađenje kako izgleda u šestoj deceniji.

Pevačica Zorica Marković je godinama je u rijaliti programima, te je javnost skoro svakodnevno viđa bez šminke, trenerkama i svakodnevnim varijantama. Iako je u sedmoj deceniji, Zokina harizma i energija su zaslužne za njen mladoliki izgled.

Kraljica narodne muzike Lepa Lukić u devetoj deceniji izgleda mnogo bolje i negovanije nego mnoge njene mlađe kolege. Mnogi su tvrdili da se podvrgavala estetskim korekcijama, ali ona tvrdi da su to neistine i da nikada ne bi smela da ide pod nož. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading