BIZARAN POTEZ VERE MATOVIĆ! Na HUMANITARNU pomoć koju je donirala, oblepila svoje POSTERE, javnost u ŠOKU! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.12.2022

13:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vera Matović se hvalila humanitarnim radom.

BIZARAN POTEZ VERE MATOVIĆ! Na HUMANITARNU pomoć koju je donirala, oblepila svoje POSTERE, javnost u ŠOKU! (FOTO)

Foto: youtube.com/ Grand Magazin Tv Grand

Pevačica Vera Matović bila je jedna od onih koja se pridružila poznatima koji su pre osam godina pomagali domaćinstvima koji su nastradali u poplavama širom Srbije i donirala dva i po miliona mineralne vode.

Međutim, ono što su svi komentarisali tada jeste njena odluka da pakete vode oblepi svojim posterima. Fotografija njene donacije je osvanula na društvenim mrežama i izazvala niz komentara, kako pozitivnih tako i negativnih i osuđujućih za promovisanje tokom kriznog perioda.

 

 

Matovićeva se tada oglasila i prokomentarisala situaciju zbog koje je bila na meti javnosti.

- Morala sam tako da uradim da bi narod video da sam uz njega. To nije dno, već dve i po tone mineralne vode. Dala sam dve hiljade litara Srbiji, a 650 sam poslala za Bijeljinu. Pomagala sam ranije ljudima, davala novac, držala koncerte, ali niko nije video. Kad se velike svetske kompanije pokazuju i reklamiraju jer daju svoju pomoć, što ne bih i ja - rekla je Vera Matović tada za Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading