VIKTORIJA I JORGOVANKA TABAKOVIĆ SU SESTRE! Na RATNIM su nogama, a pevačica doživi NERVNI SLOM na njen pomen: NE ČUJEMO SE!

Autor:

Zabava

01.12.2022

12:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica i guvernerka Narodne Banke Srbije ne razgovaraju.

VIKTORIJA I JORGOVANKA TABAKOVIĆ SU SESTRE! Na RATNIM su nogama, a pevačica doživi NERVNI SLOM na njen pomen: NE ČUJEMO SE!

Foto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ, RTS

Poznata rokerka koja je obeležila muzičku scenu stare Jugoslavije Snežana Mišković Viktorija, povukla se sa javne scene i izjave daje retko, ali i dan danas sve što kaže izaziva veliku pažnju javnosti.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Viktorija

Malo ko zna da je u srodstvu sa guvernerkom Narodne Banke Srbije, Jorgovankom Tabaković, a o njihovom odnosu se dosta govorilo.

- Moj otac i otac Jorgovanke Tabaković su rođena braća. Sa sestrom od strica se retko viđam, ali se veoma često čujemo. Stalno me pitaju da li se savetujem s Jorgovankom o finansijama, a bolje je da pitate nju. Zamislite da meni nešto Jorgovanka učini, pa o tome bi novine pisale svaki dan - rekla je Viktorija svojevremeno, a ubrzo posle toga rekla da su izgubile svaki kontakt:

Foto: Tanjug/D. GOLL

Jorgovanka Tabaković

- Uopšte se ne čujem s Jorgovankom. Otkako je u ekonomiji nismo u kontaktu. Nismo u svađi, ali jednostavno se ne čujemo - bila je izjava Snežane Mišković Viktorije za Kurir, a na pitanje zašto nisu dobre, nije imala prijatnu reakciju:

- Šta vas briga za to da li sam ja dobra s njom ili nisam! Bavite se važnijim poslovima, a ne nama dvema! Nema potrebe da pričam o njoj i našem odnosu! 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading