DETALJI PAKLENOG PLANA ZA ATENTAT NA VUČIĆA! Šok u sudnici: Lalić otkrio kada su Belivuk i Miljković hteli da ubiju predsednika!

Autor:

Hronika

01.12.2022

13:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Specijalnom sudu u Beogradu danas je nastavljeno suđenje Veljku Belivuku i Marku Miljkoviću. Svedočenje nastavlja svedok saradnik Srđan Lalić.

DETALJI PAKLENOG PLANA ZA ATENTAT NA VUČIĆA! Šok u sudnici: Lalić otkrio kada su Belivuk i Miljković hteli da ubiju predsednika!

Foto: MUP, Tanjug/, Printscreen

U iscrpnom ispitivanju Srđana Lalića od strane Belivukovog branioca Nikole Jerkovića, on se interesuje koliko je platio lokal na Dedinju.

- 120 hiljada košta lokal, odnosno više lokala u jednoj celini - kaže Lalić, a Jerković nastavlja da insistira na odgovoru kojim novcem ga je kupio.

Lalić ga upućuje na banku i da tamo zatraži finansijski izveštaj. 

Kako vam je predstavljen Kojić ko je rekao da je Miljkovićev kum?

- Pa MIljković - odsečno kaže Lalić, a onda opisuje šta je bilo u planu ako ih policija otkrije da spremaju likvidaciju i dodaje:

- Trebalo je da izazovem sudar sa policijom i pravdao bih se da sam se zbunio, gledao u telefon itd .

Okrivljenog saradnika odbrana pita koliko ljudi je znalo da klan planira da destabilizuje Srbiju i ubije Vučića.

- Nerede u Srbije jeste trebalo izazvati, ali je do zadnjeg trenutka trebalo biti pritajen i to je znao samo mali broj ljudi, U oktobru 2020. je predsednik Srbije je objavio rat mafiji. Marko Miljković i Veljko su imali podršku iz Crne Gore i time su se hvalili pre hapšenja, a o neredima koje je trebalo izazvati su govorili i ranije - kazao je Lalić kojeg branilac Belivuka pita da li je znao da im je policija za petama pre hapšenja.

Lalić dodaje i to da je primetio da ga prate uoči hapšenja:  

- Ja ne znam koja su lica bila na merama, ali sam primetio da me dva lica prate i da policija opservira lokacije, odnosno moju kuću i kasnije sam ta lica video na hapšenju. 
Lalić je rekao da je ubistvo Kiće Markovića inicirao Miljković, a da ga je izvršio Lainović koji je sada mrtav.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading