IGRA MAČKE I MIŠA: Goleada u finalu kupa - Takovo za čistu desetku!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

01.12.2022

15:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Finale opštinskog kupa nije donelo neizvesnost, ali su ljubitelji fudbala uživali u goleadi.

IGRA MAČKE I MIŠA: Goleada u finalu kupa - Takovo za čistu desetku!

Foto: FK Ozrenica Berišići

Finale kupa opštine Gornji Milanovac odigrano je na pomoćnom terenu stadiona Fudbačlskog kluba Metalac, a sastale su se ekipe Takova i Ozremice iz Beršića.

 

Finalna utakmica jeste donela zanimljivu fudbalsku predstavu, ali od samog starta meča pitanje pobednika se nije dovodilo u pitanje. Na kraju ekipa Takova je ostvarila ubedljiv trijumf rezultatom 10:1 (5:1), čime su stigli do trofeja namenjenog pobedniku nacionalnog kupa.

Treba napomenuti da se ekipa Takova u aktuelnoj sezoni takmiči u trećem stepenu takmičenja srpskog fudbala, Srpskoj ligi Zapad. Prvi deo šampionata okončali su na osmoj poziciji sa 18 osvojenih bodova i tokom predstojećeg proleća bliži su borbi za opstanak u srpskoligaškom karavanu.

Sa druge strane, ekipa Ozremice iz Beršića, takmiči se u Opštinskoj ligi Gornjeg Milanovca. Oni su ubedljivi lideri ovog ranga takmičenja. Nakon deset odigranih mečeva prve faze takmičenja, ostvarili su isto toliko pobeda i glavni su kandidati za plasman u Moravičku okružnu ligu.

 

Narednog proleća Takovo će svoj prvi susret odigrati na domaćem terenu protiv ekipe Tutina, dok Ozremica gostuje Backovac Junajtedu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading