NIŠTA PORAZ, SAMO DOBRA LEKCIJA: Danci se gostili u Beogradu - ambicije su bile velike, ali je realnost potpuno drugačija!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

01.12.2022

08:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekivanja su bila velika, ali je realnost takva kakva jeste.

NIŠTA PORAZ, SAMO DOBRA LEKCIJA: Danci se gostili u Beogradu - ambicije su bile velike, ali je realnost potpuno drugačija!

Foto: FK Miljakovac

Nadali su se u ekipi Miljakovca da ovogodišnje učešće u okviru međunarodnog "Feniks trofeja" mogu da obeleže i učešćem na završnom turniru, ali je međunarodna scena još jednom pokazala svu svoju specifičnost.

 

Pre samo par dana u prvom međunarodnom susretu u istoriji kluba, ekipa Miljakovca je na krovu Tržnog centra "Stadion" poražena od italijanske Brere iz Milana rezultatom 3:5, a ovoga puta "Radnička klasa" je odmerila snage, ispostaviće se sa još kvalitetnijim rivalom.

Ekipa danskog Skjolda iz Kopenhagena pružila je odličnu partiju u srpskoj prestonici. Na poluvremenu su Danci imali minimalnu prednost, ali su tokom drugog poluvremena pokazali sav svoj kvalitet i na kraju je susret okončan pobedom gostiju sa ubedljivih 0:5.

Foto: FK Miljakovac

Miljakovac - Skjold Kopenhagen

 

Fudbaleri Miljakovca sada odlaze na zasluženu zimsku pauzu. Narednog proleća popularnu "Radničku klasu" očekuju nova iskušenja u Milanu i Kopenhagenu u okviru "Feniks trofeja", ali i borba u Međuopštinskoj ligi Beograd - "grupa A" u kojoj je ekipa Miljkovca nakon prvog dela šampionata zauzela šestu poziciju sa 22 osvojena boda, osam manje u odnosu na lidera, ekipu Bežanije.

Jasno je da će Miljakovac tokom proleća pokušati da se umeša u borbu za vrh tabele i plasman u viši rang, Prvu Beogradsku ligu.

Narednog proleća u prvom prvenstvenom susretu Miljakovac će odmeriti snage sa ekipom Novog Beograda.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading