OSTAJE ŽAL ŠTO NISMO POBEDILI: Marko Neđić nije krio zadovoljstvo nakon susreta sa Austrijancima! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

29.11.2022

23:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobeda nije ostvarena, ali je zadovoljstvo prisutno.

OSTAJE ŽAL ŠTO NISMO POBEDILI: Marko Neđić nije krio zadovoljstvo nakon susreta sa Austrijancima! (VIDEO)

Foto: Instagram.com/RFK Grafičar/printscreen

Fudbaleri Grafičara odigrali su svoj prvi meč tokom austrijske turneje.

 

Podmlađeni sastav trenutno drugoplasirane ekipe srpskog prvoligaškog karavana remizirao je sa "B timom" Šturma iz Graca rezultatom 3:3, a pogotke za popularne "Grafose" postigli su Nikola Mituljikić koji se dva puta upisao u listu strelaca i Mateja Bubonja koji je mrežu austrijske ekipe zatresao u finišu susreta.

Nakon meča trener Grafičara Marko Neđić istakao je zadovoljstvo onim što su njegovi izabranici pružili tokom ovog susreta:

- Jako sam zadovoljan utakmicom. Utakmica je bila brza i dinamična što smo i želeli, a pre svega sam zadovoljan pristupom svih igrača. Dao sam priliku svima i svako je tu priliku iskoristio na svoj način. Ostaje žal jer smo imali mnogo šansi, promašili smo i penal, imali i stativu i prečku, ali svakako bilo je i mnogo dobrih stvari. Igrali smo visoki presing, stvorili smo mnogo dobrih akcija i jedino ostaje žal za pobedom.

Trener Neđić je ukratko objsnio i kakvu igru zahteva od svojih pulena:

- Mi želimo tako da igramo, visoko na polovini protivnika i da ih, što bi se reko "davimo" i da im ne dozvolimo da mnogo igraju na našoj polovini. To smo uspevali u današnjoj utakmici, posebno u prvih 60 minuta igre kada smo stvorili mnogo šansi i u potpunosti kontrolisali utakmicu. Jednostavno momcima nemam šta da zamerim i samo ću još jednom ponoviti da ostaje žal što dobru igru nismo krunisali pobedom.

 

 

U petak 2. decembra sledi i drugi meč u kojem će Grafičar odmeriti snage sa ekipom Liferinga, timom koji suštinski predstavlja "B tim" ekipe Salcburga.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading