PRVI MAČIĆI SE U VODU BACAJU: Italijani su odneli bodove iz Beograda - sledi duel sa Skjoldom iz Kopenhagena!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

23.11.2022

10:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istorija je ispisana.

PRVI MAČIĆI SE U VODU BACAJU: Italijani su odneli bodove iz Beograda - sledi duel sa Skjoldom iz Kopenhagena!

Foto: FK Miljakovac

Fudbalski klub Miljakovac, članovi Međuopštinske lige Beograd - "grupa A", odigrali su svoj prvi međunarodni susret u klupskoj istoriji.

 

U okviru "Feniks trofeja", popularna "Radnička klasa" je na krovu Tržnog centra "Stadion" dočekala ekipi italijanske Brere iz Milana i u rezultatskom smislu nisu prošli na način kako su se u klubu nadali.

Miljakovac - Brera Milano 3:5 (0:4)

Foto: FK Miljakovac

Istorijski susret za FK Miljakovac

 

Ophrvani tremom usled prvog susreta na evropskoj sceni fudbaleri Miljakovca loše u ušli u susret, pa je gost već nakon prvih 45 minuta igre stekao velikih četiri gola prednosti.

U nastavku je "Radnička klasa" zaigrala onako kako ume i kako se to od njih očekivalo. Uspeli su srpski fudbaleri da tri puta matiraju italijanskog golmana, ali ostvareni rezultat nije bio dovoljan da se barem stigne do vrednog boda.

Najavljivali su u redovima srpskog kluba da mogu i do same završnice ovog takmičenja, ali će svakako priliku za popravljanje utiska imati već 30. novembra kada će na stadionu FK Voždovac dočekati danski Skjold iz Kopenhagena.

Foto: FK Miljakovac

Radpored mečeva "Feniks trofeja"

 

Treba napomenuti da su cene ulaznica za predstojeći duel sa ekipom danskog Skjolda iz Kopenhagena iste kao i za susret sa Brerom. Za zapadnu tribinu ona iznosi 200 dinara, dok će svako ko predstojeći meč želi da prati iz VIP lože Zapad morati da izdvoji 300 dinara.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading