NA TERENU SU SLAVILI: Evo šta su Danci radili nakon duela protiv Miljakovca! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

01.12.2022

11:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iz beograda odlaze sa tri boda, ali i lepim uspomenama.

NA TERENU SU SLAVILI: Evo šta su Danci radili nakon duela protiv Miljakovca! (VIDEO)

Foto: FK Miljakovac

I drugi međunarodni susret u istoriji Fudbalskog kluba Miljakovac je okončan. Nakon startnog poraza u okviru "Feniks trofeja", "Radnička klasa" doživela je neuspeh i u duelu sa predstavnikom Danske.

 

Pre osam dana na travnatom tepihu Tržnog centra "Stadion" ekipa italijanske Brere iz Milana slavila je rezultatom 5:3, a u jučerašnjem susretu danski Skjold iz Kopenhagena bio je još ubedljiviji i iz Beograda odlazi sa pobedom 5:0.

Nakon susreta upriličeno je druženje članova dveju ekipa u jednom od prestoničkih restorana, a kako je to izgledalo i ko je "trijumfovao tokom trećeg poluvremena", možete pogledati na sledećem video klipu.

 

 

Fudbalere Miljakovca narednog proleća očekuju nova iskušenja u Milanu i Kopenhagenu u okviru "Feniks trofeja", ali i borba u Međuopštinskoj ligi Beograd - "grupa A" u kojoj je ekipa nakon prvog dela šampionata zauzela šestu poziciju sa 22 osvojena boda, osam manje u odnosu na lidera, ekipu Bežanije.

Narednog proleća u prvom prvenstvenom susretu Miljakovac će odmeriti snage sa ekipom Novog Beograda.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading