I PORED ISTORIJSKOG REZULTATA, ZADOVOLJSTVO NIJE POTPUNO: Sve poteškoće su prevaziđene - sledi borba za viši rang!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

01.12.2022

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Situacija pred start sezone bila je izuzetno teška, ali se klub izdigao iz svih problema i ostvario zapažene rezultate u jesenjoj polusezoni.

I PORED ISTORIJSKOG REZULTATA, ZADOVOLJSTVO NIJE POTPUNO: Sve poteškoće su prevaziđene - sledi borba za viši rang!

Foto: FK Rampa Požega

Fudbaleri Rampe iz Požege prethodnog leta nalazili su se u izuzetno teškoj situaciji. Klub je kuburio sa igračkim kadrom, ekipa nije imala trenera, a stanje igrališta bilo je u katastrofalnom stanju.

 

I pored svega navedenog Rampa je tokom jeseni ostvarila fantastične rezultate i kiksom u poslednjem kolu prvog dela šampionata protiv Omladinca iz Zdravčića (1:2) koji je odigran na neutralnom terenu ostali su bez šanse da u nastavak šampionata uđu kao lideri prvenstva. Bez obzira na sve navedeno, ekipa Rampe sa punim pravom u nastavak šampionata može ući kao jedan od glavnih pretendenata na plasman u Zapadno-moravski zonu.

Utiske nakon tek okončane polusezone sumirao je jedan od glavnih operativaca kluba Milić Cvijović:

- Ključan momenat za ovaj sjajan rezultat bilo je angažovanje Veselina Đokovića za trenera. Rizikovali smo u smislu da u tom momentu nismo imali izdefinisan igrački kadar, čak nismo imali ni teren na kome ćemo da treniramo. Ali nekako, angažovanjem Vese sve je krenulo u pozitivnom pravcu kao što smo se i nadali. Na divljaka smo počeli da treniramo na našem starom terenu, iako nismo imali dozvolu za to i u jednom momentu smo imali 20 igrača na treningu. I to je bio početak sjajne polusezone. Nakon toga smo obezbedili i teren i prodisali smo.

Foto: FK Rampa Požega

Vreme slavlja tek predstoji

 

Potpuno je jasno da je pred fudbalerima Rampe interesantan period. U prvom susretu nastavka šampionata dočekaće ekipu Poleta iz Rasne i u mnogome će upravo taj susret odrediti dalju sudbinu kluba u aktuelnoj sezoni Zlatiborske okružne lige.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading