RAĐENOVA ŽENA POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK: Milica raskopčala farmerke i obratila se NEROĐENOM SINU - evo kako izgleda u 8. mesecu (FOTO)

Autor:

Zabava

20.01.2023

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Rađen i Milica Ristić u martu će dobiti sina.

RAĐENOVA ŽENA POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK: Milica raskopčala farmerke i obratila se NEROĐENOM SINU - evo kako izgleda u 8. mesecu (FOTO)

Foto: ST/V. LUKIĆ/printscreen

Bivši vaterpolista Nikola Rađen i njegova izabranica, pevačica Milica Ristić, nedavno su napravili svečano venčanje na jednom prestoničkom splavu, a pre toga su se na večnu ljubav zakleli u Hramu Svetog Save. Inače, atraktivna crnka je u drugom stanju, te će par uskoro dobiti naslednika.

Naime, Rađen iz prethodnog braka sa pevačicom Anom Kokić ima dve ćerke, dok će sada po prvi put dobiti sina. Milica se ovim povodom oglasila na društvenoj mreži Instagram i pokazala trudnički stomak, te istakla da jedva čeka da upozna svog "princa" i da se ostvari u ulozi majke.

 

 

- Zaista mi nisu važne stvari poput nemogućnosti nošenja i zakopčavanja farmerkica, kilogrami viška, osećaj da ćeš svakog momenta da pukneš, utiska da si kao nasukani kit od nekoliko tona, veličine stopala koja su odjednom dva broja veća, nemogućnost da od veličine stomaka vidiš brojkice na vagi (što je dobro), a ni rečenica koju čujem svaki dan jedno 300 puta: "Au čoveče, koliki ti je stomak, pa kad ćeš već jednom da se porodis?!"... Ne - to je nevažno, jer sve to prođe i ode, na to i zaboraviš, ili još bolje, bude ti komično jednog dana. Nije važno jer dobijas najlepšu životnu ulogu - ulogu majke. Nije važno, jer sam najsrećnija žena na svetu zato što ću uskoro ljubiti none koje me šutiraju 24/7 kao da već uveliko plivaju sve plivačke stilove uz tatu i savladavaju neke G6 akcije/kombinacije dodavanja lopte, koje ja verovatno nikad neću razumeti i skontati (nadam da će povući na tatu, jer sam ja sa sportom na "vi")... Mali moj prinče, jedva čekam da te upoznam - napisala je pevačica u okviru svoje objave.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić

Nikola Rađen i Milica Ristić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading