"SKINULA JE GAĆE, A JA IH STAVIO OKO VRATA" Mileta Kitića supruga Marta uhvatila u VRELOJ AKCIJI sa devojkama, isplivali ŠOK detalji estradnog braka!

Autor:

Zabava

20.01.2023

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mile Kitić, kako je otkrio, uživa u čarima slobodnog braka sa suprugom Martom Savić.

"SKINULA JE GAĆE, A JA IH STAVIO OKO VRATA" Mileta Kitića supruga Marta uhvatila u VRELOJ AKCIJI sa devojkama, isplivali ŠOK detalji estradnog braka!

Foto: ATA Images

Marta Savić, Mile Kitić

Folker Mile Kitić godinama je u braku sa pevačicom Martom Savić, sa kojom ima ćerku Elenu, međutim, njega to nikada nije ograničavalo da švrlja okolo. Kako važi za velikog zavodnika, pevač se često nađu u društvu devojaka, pogotovu mlađih, ali kako se ističe, njegovoj supruzi to nikada nije smetalo.

Naime, Marta ga je jednom prilikom zatekla u akciji.

- Bacale su gaće, svašta je bilo. Ja stavim oko vrata, to je bilo u Tuzli, par njih oko mene sedele, bili smo u bekstejdžu i zezali se, jedna skinula gaćice i ja stavim oko vrata. Nije ni par minuta prošlo, žena mi ulazi na vrata - rekao je Mile svojevremeno.

Republika

Foto: Printscreen RTV Pink

Mile Kitić

Mile je jednom prilikom takođe otkrio da je istina da su on i njegova dugogodišnja supruga u slobodnom braku.

- Mnogo se pisalo o razvodu, svađama, ali od toga nema ništa. Stvarno nemamo tih problema. Ja sam se u nekim godinama malo i zezao po nastupima, ali ona tačno zna dokle ja idem. Marta me razume, pomaže mi u karijeri - počeo je pevač i otkrio da li je istina da i on i Marta imaju partnere sa strane:

- Tačno je. Ako je to potreba njoj ili meni, što da ne? To je okej, samo da ne radi to preda mnom (smeh). Ne znam da li je Marta praktikovala to, a ja... Ne pita ona mene za to, ni ja nju. Radim šta hoću, Marta isto - isitče Kitić.

Republika

Foto: instagram.com

Marta Savić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading