Humanitarna fondacija BUDI HUMAN – Aleksandar Šapić prikuplja novčana sredstva za Luku Stajkovića (2018)

Autor:

Vesti

20.01.2023

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za Lukin život! Budimo humani!

Humanitarna fondacija BUDI HUMAN – Aleksandar Šapić prikuplja novčana sredstva za Luku Stajkovića (2018)

Foto: Budi human

Luka Stajković

Luka je dete iz uredno vođene i kontrolisane trudnoće. Živeo je uobičajenim životom za svoj uzrast sve do trenutka kada su se pojavile česte glavobolje.

U decembru 2022. godine detaljnom dijagnostikom utvrđeno je da Luka boluje od tumora na mozgu - Meduloblastoma CNS Who Gradus 4. Luka je istog dana po prijemu u bolnicu hitno operisan prilikom čega mu je ugrađen VP šant.

Nakon operacije tumora na mozgu Luka je u potpunosti izgubio mogućnost hoda, govora, vida i prestao da se hrani samostalno.

Republika

Foto: Budi human

Pomozimo Luki!

Luka živi sa mamom i mlađom sestrom jer mu je otac preminuo od posledica korona virusa u decembru 2021. godine. Nastavak lečenja iziskuje velike troškove zbog čega je potrebna pomoć u vidu donacija svih humanih ljudi kako bi Luka nastavio lečenje i potpuno ozdravio.

Sredstva su mu potrebna za nastavak lečenja u zemlji i inostranstvu, za lekove, suplemente, troškove smeštaja kao i za putne troškove.

Za Lukin život! Budimo humani!

Pomozimo Luki!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading