PREDAO SE POLICIJI! Brazilac OPTUŽEN za SILOVANJE!

Autor:

Sport

20.01.2023

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Patrola ga je ubrzo odvela pred sudiju koji istražuje slučaj.

PREDAO SE POLICIJI! Brazilac OPTUŽEN za SILOVANJE!

Foto: Tanjug/AP

Nejmar i Dani Alveš

Legendarni fudbaler Barselone Dani Alveš priveden je u katalonskoj prestonici kako bi odgovorio na optužbe jedne devojke da ju je seksualno napastvovao.

Republika

Foto: Twitter/Printscreen/ESPN

Dani Alveš

Član meksičkog Pumasa, učesnika Mundijala u Kataru u dresu repreentaciju Brazila, sam se javio u policiju nešto pre 10 ujutru, ali nije očekivao da će gamo i zadržati. Patrola ga je ubrzo odvela pred sudiju koji istražuje slučaj.

Alveš je osumnjičen da je 30. decembra u jednom klubu, inače trendi lokalu čiji su gosti često fudbaleri i druge poznate ličnosti, neimenovanu devojku dodirivao ispod donjeg veša, naravno bez njenog pristanka. Odmah je sve prijavila obezbeđenju kluba, koje je poštujući propisane protokole slučaj prebacilo na policiju.

Alvesovi zastupnici negirali su krivicu. Naveli su da je fudbaler to veče na krako posetio lokal, ali da se ništa nije desilo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading