"GRAĐANI" POBEGLI SA GILJOTINE: Siti gubio od Totenhema, pa sa četiri komada u drugom poluvremenu prišao Arsenalu!

Autor:

Sport

19.01.2023

22:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatan meč.

"GRAĐANI" POBEGLI SA GILJOTINE: Siti gubio od Totenhema, pa sa četiri komada u drugom poluvremenu prišao Arsenalu!

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Mančester sitija

Fudbaleri Mančester sitija savladali su Totenhem posle preokreta sa 4:2 na Etihadu u okviru zaostalog meča 7. kola Premijer lige.

"Građani" su tako ostali u trci za šampionsku titulu, dok su Sparsi dosta umanjili sebi šanse da se i ove sezone plasiraju u Ligu šampiona.

Prvo poluvreme bilo je mirno bez velikih prilika. Siti je imao veću inicijativu, ali je samo nekoliko puta zapretio rivalu.

I onda, kada se očekivalo da će se sa 0:0 otići na odmor, Totenhem postiže dva ekspresna gola. Rodri je napravio veliku grešku, koju je rutinski u pogodak pretvorio Dejan Kuluševski u 44. minutu. Samo tri minuta kasnije, u drugom minutu nadoknade bilo je 2:0 za goste iz Severnog Londona.

 

 

Hari Kejn je šutirao, Ederson je odbio loptu do Emersona, koji je glavom poslao loptu u mrežu, pa su Pevci na odmor otišli sa 2:0.

Totenhem se u potpunosti raspao na startu drugog poluvremena. Julijan Alvarez je iskoristio smušenost odbrane rivala i posle odbitka pogodio za 2:1 u 51. minutu. Samo dva minuta kasnije ponovo je pukla defanziva Totenhema, pa je Erling Haland pogodio za 2:2.

Imao je potom Ivan Perišić veliku šansu, ali je promašio maltene prazan gol. Kazna je ekspresno stigla, Hrvat je ispao u duelu sa Rijadom Marezom, koji je zatim savladao užasno postavljenog Uga Ljorisa.

Do kraja meča Alžirac je postigao još jedan gol, posle amaterske greške Klemona Lenglea, pa je tim Pepa Gvardiole pobedio sa 4:2.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading