NEZAPAMĆENO U HUMSKOJ: Petrić se PREDOMISLIO - Partizan ostao bez tri igrača!

Autor:

Sport

20.01.2023

11:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Raste nezadovoljstvo grobara zbog "inertnosti" crno-belih.

NEZAPAMĆENO U HUMSKOJ: Petrić se PREDOMISLIO - Partizan ostao bez tri igrača!

Foto: Starsport

Gordan Petrić tokom meča sa Javorom

Jaunarski prelazni rok, koji uveliko teče, može se okarakterisati kao nezapamćen iz perspektive FK Partizan. Naime, u Humsku još uvek nije stigao nijedan novi igrač, štaviše novajlije nisu ni na vidiku.

Trener crno-belih Gordan Petrić u novembru je izjavio da su mu pojačanja neophodna, ali se sa dolaskom zime predomislio.

Nisu nam potrebna pojačanja samo za naredne mesece, nego za jun, bez obzira koje evropsko takmičenje budemo igrali. Meni kao treneru je bitno da te igrače imam u januaru, da bi ih spremao za jun. Za sada je potrebno da imamo dva ili tri nova igrača, kako bi se ekipa osvežila i unela neka nova energija. Potrebno nam je više različitih igrača - rekao je jesenas kormilar "parnog valjka", da bi mesec i po dana kasnije "promenio ploču".

Republika

Foto: Starsport

Petrić "izvisio" - Partizan bez tri planirana pojačanja

Meni generalno nije potreban nijedan novi igrač, ali ako neko ode, onda mi je potrebno pojačanje da popuni mesto - otkrio je Petrić.

Partizan je učinio sve da dovede Doleva Hazizu iz Makabija, ali su se Izraelci ispostavili kao "tvrdi pregovarači", dok je TSC stavio veto na transfere Ifeta Đakovca i Nemanje Stojića.

Republika

Foto: Starsport

Haziza ostaje u Haifi - Partizan bez januarskih pojačanja?

Podsetimo, crno-beli takmičenje u Mozzart Superligi Srbije nastavljaju 4. februara gostovanjem Napretku na stadionu "Pod Bagdalom", dok ih 12 dana kasnije očekuje prvi okršaj sa Šerifom u sklopu plej-ofa Lige konferencija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
B. Grobar

21.01.2023 22:07

Sram te bilo. Tebi ne treba pojacanje, ali Partizanu trebaju 6-7 najmanje. I ti si samo jedan od onih koji dolaze u Partizan samo zbog uhlebljenja. Sramota.

Čika Boki

27.01.2023 17:41

A kad ti se povredi Rikardo, onda će biti kuknjave...