PRAVO NIOTKUDA: Partizan spremio ZIMSKU BOMBU, crno-beli naciljali MILIONSKO POJAČANJE!

Autor:

Sport

07.01.2023

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li će druga strana "popustiti"?

PRAVO NIOTKUDA: Partizan spremio ZIMSKU BOMBU, crno-beli naciljali MILIONSKO POJAČANJE!

Foto: Starsport

Krilni napadač Makabija Dolev Haziza nalazi se na meti Partizana, koji je put Haife poslao ponudu tešku milion evra, kako bi privoleo Izraelce da svog asa puste u Beograd.

Ipak, crno-beli su dobili negativan odgovor iz Izraela, piše "Mozzartsport", uz poruku da Haziza za sada "nije na prodaju".

Razlog za tu promenu je najavljeni odlazak najboljeg igrača Makabija Neta Lavija, koji je dobio od japanske Osake ponudu koja se ne odbija. I nameran je da karijeru nastavi u "zemlji izlazećeg Sunca".

"Parni valjak" je već pokušao da angažuje lucidnog ofanzivca, a tada je sa istoka stigao odgovor da njegova sloboda košta dva i po miliona evropskih novčanica.

Vicešampion Srbije ne planira da odustane, potrebno mu je kvalitetnije rešenje na boku od Kvinsija Meniga, ali odgovor na pitanje da li veliko zimsko pojačanje stiže u Humsku, nalazi se u rukama izraelskog kluba.

Podsetimo da "osmica" Makabija ima 27 godina, celu profesionalnu karijeru igra u domovini, a navodno ima veliku želju da se okuša u srpskoj prestonici...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
NAVIJACI ALI PRAVI

07.01.2023 15:50

Ko ce Amaterima u upravi DATI takvo POJACANJE. Kilavi foteljasi

DA SE DEO JUGA OCISTI

07.01.2023 21:43

KILAVA UPRAVA LAZE NAVIJACE. ONI SU NESPOSOBNI. 10 GOD. CEKAMO TITULU I JOS CEMO JE DUGO CEKATI. NAPOLJE BRE BAGRO PROFITERSKA AMATERI