OVO JE KAFIĆ U KOJEM SE DESILO KRVOPROLIĆE NA CERAKU: Izbodena trojica muškaraca, među njima i drug Vuka Moba (FOTO/VIDEO)

Autor:

Hronika

20.01.2023

11:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvojica muškaraca su sa teškim telesnim povredama prebačena u Urgentni centar, a jedan od njih je reperov prijatelj.

OVO JE KAFIĆ U KOJEM SE DESILO KRVOPROLIĆE NA CERAKU: Izbodena trojica muškaraca, među njima i drug Vuka Moba (FOTO/VIDEO)

Foto: ST/Nemanja Pančić

Kafić u kom je izboden drug Vuka Moba

U pabu Bucko na Ceraku, kako portal Republika.rs saznaje, noćas su izbodena trojica muškaraca, od kojih je jedan drug poznatog srpskog repera Vuka Moba.

Kako se saznaje, dvojica muškaraca su sa teškim telesnim povredama prebačena u Urgentni centar, a jedan od njih je reperov prijatelj.

Policija je odmah obaveštena o pokušaju ubistva koji se dogodio u poznatom lokalu i patrole su izašle na teren.

Kako saznaje portal Republika.rs Vuk Mob nije bio svedok ubadanja, već je sedeo u kafiću pored, a u Urgentni je došao da vidi u kakvom su stanju teško povređeni koji mu je prijatelj.

Vuk Mob je za portal Republika.rs potvrdio da je sinoć bio u Urgentnom, ali da nije bio prisutan u kafiću tokom incidenta, već u lokalu pored.

- Nisam bio u tom kafiću kad se sve dešavalo, već sam došao posle jer sam pre toga bio kod nekih prijatelja. Policija je uredno saslušala sve nas, rekao sam da sam tek stigao. Bio sam u lokalu pored, oni su proveravali ceo taj deo u kraju. Jesam bio u Urgentnom, to mi je drug, ali ne bih u detalje. Ne znam za sada ništa više od toga, ali znam da sa tučom nemam nikakve veze - izjavio je Vuk za Republiku.

Ugostiteljski objekat u kom se desilo krvoproliće danas ne radi, odnosno zapečaćen je dok traje israga.

Policija se još uvek nije oglašavala o napadu koji se dogodio u lokalu na Ceraku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading