OGLASIO SE VUK MOB! Nakon što su trojica muškaraca IZBODENA, reper otkrio detalje JEZIVOG DOGAĐAJA!

Autor:

Zabava

20.01.2023

10:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U medijima se pojavila informacija da je Vuk Mob učestvovao u incidentu na Ceraku, gde su izbodena tri muškarca, a sada je sve otkrio za Republiku.

OGLASIO SE VUK MOB! Nakon što su trojica muškaraca IZBODENA, reper otkrio detalje JEZIVOG DOGAĐAJA!

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Vuk Mob

Sinoć se u jednom kafiću na Ceraku desio incident, kada su trojica muškaraca izbodenaod kojih su dvojica sa teškim telesnim povredama prebačena u Urgentni centar. Kako pišu mediji, u celu priču umešan je i reper Vuk Mob, koji se našao u Urgentnom centru nakon incidenta, te da je kasnije završio na saslušanju.

Tragom ove informacije, pozvali smo Vuka, koji je za naš portal potvrdio da je sinoć bio u Urgentnom, ali da nije bio prisutan u kafiću tokom incidenta, već u lokalu pored.

Republika

Foto: Instagram.com printscreen

Vuk Mob

- Nisam bio u tom kafiću kad se sve dešavalo, već sam došao posle jer sam pre toga bio kod nekih prijatelja. Policija je uredno saslušala sve nas, rekao sam da sam tek stigao. Bio sam u lokalu pored, oni su proveravali ceo taj deo u kraju. Jesam bio u Urgentnom, to mi je drug, ali ne bih u detalje. Ne znam za sada ništa više od toga, ali znam da sa tučom nemam nikakve veze - izjavio je Vuk za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Mile

20.01.2023 11:42

Dje ovaj "Podrepan"dosad bio javi se pa nestane.

Gogo

20.01.2023 12:00

Vide ovog Tutumasa,i on je vaskrsao.