OD LONDONA DO MELBURNA: Pijani navijači MALTRETIRAJU Đokovića po turnirima - Nole ovo nije ZASLUŽIO! (VIDEO)

Autor:

Sport

20.01.2023

10:25 >> 10:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sramotno.

OD LONDONA DO MELBURNA: Pijani navijači MALTRETIRAJU Đokovića po turnirima - Nole ovo nije ZASLUŽIO! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Srpski teniser Novak Đoković namučio se više nego što je očekivao u drugom kolu Australijan opena protiv Enca Kuakoa, a osim povrede koja mu je smetala - Nole je imao problem i sa jednim navijačem koji je u alkoholisanom stanju konstantno vređeao jedan od najboljih u istoriji.

- Provocira me celo veče, šta ćeš da uradiš? Odgovori mi. Ti se šališ? Kako ne znate ko je, mrtav je pijan od prvog poena, provocira me od prvog poena. Šta ćeš da uradiš po tom pitanju, ja sam ga čuo 50 puta, a ti bar deset? Šta ćeš da uradiš? Zašto ne zoveš obezbeđenje da ga izbaci sa stadiona - rekao je Đoković sudiji Fergusu Marifiju koji je očigledno toleirasao ovakvo ponašanje.

 

 

Međutim, ovo nije prvi incident koji je obeležio ovosezonski Australijan open uzrokovan alkoholom. Rafael Nadal je pobedio Majkla Moa sa 3:0 u drugom kolu, a meč je obeležila navijačica, koja mu je tokom meča pokazala srednji prst.

- Da, mislim da je srednji prst bio za mene. Ne znam, možda je popila previše džina ili tekile. Ne znam, ali zaista čudna situacija, malo i smešna u isto vreme. Nekada imate ljude za sve širom sveta. Za mene je to bilo zabavno, pokazala mi je srednji prst, ne znam razlog, ali sam bio iznenađen, a u isto vreme i pomislio jadna žena, verovatno je bila pijana - rekao je Nadal.

 

 

Finale Vimbldona 2022. godine obeležila je i scena kada je Nik Kirjos zahtevao od sudije u stolici da udalji jednu ženu sa stadiona. Australijanac je bio izričit u želji da se gospođa udalji sa tribina tokom finala sa Novakom Đokovićem u kom je Srbin stigao do 21. Grend slem titule.

- Remeti me kad serviram u finalu Vimbldona. Nema većeg meča. Niste mi verovali, evo, uradila je to ponovo. Umalo me je koštala gema - zahtevao je Kirjos od sudije Lihtenštajna.

Na sledećoj promeni bio je još žešći.

- Zašto je još tu? U prvom redu je i toliko je pijana, priča mi usred gema. Šta je tu prihvatljivo? Ništa? Pa izbacite je! To je ona koja izgleda kao da je popila 700 pića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading